Krádež mobilních telefonů

Chodová Planá - Vdobě od 18. do 19. 12. 2007 vniknul neznámý pachatel neuzamčenými dveřmi do jednoho z pokojů ubytovny, kde ze stolku odcizil dva mobilní telefony značky Nokia a Siemens a finanční hotovost. Celková škoda byla odhadnuta na 2500,-Kč.

Vloupání do garáže


Brod u Stříbra
– Vdobě od 18. do 19. 2007 došlo ze strany neznámého pachatele k vloupání do garáže, která je součástí bytového domu. Pachatel nezjištěným způsobem překonal visací zámek na vratech garáže a poté z ní odcizil 2 ks motorových pil Stihl, které byly volně položené za vraty a z odemčeného vozidla Ford-Fiesta zaparkovaného vgaráži stačil ještě odcizit autorádio. Celkem způsobená škoda byla odhadnuta na 18000,-Kč.

Krádež nafty


Svatá Kateřina – Policejní orgán zahájil šetření ve věci krádeže motorové nafty, ke které došlo ze strany neznámého pachatele a to tím způsobem, že pachatel za pomoci firemní tankovací karty natankoval do kanystrů celkem 200 l motorové nafty u benzinového čerpadla. Poškozené dopravní firmě tak způsobil škodu ve výši 5500,-Kč.

Krádež protektorovaných pneumatik

Tisová – Dne 13. 12. 2007 dosud neznámý pachatel vniknul do haly bývalé protektorovny, odkud odcizil zatím nezjištěné množství protektorovaných pneumatik, které následně ukryl ve stodole vobci Lhotka. Dalším šetřením byly nalezeny kovové stojany na pneumatiky a kovový vozík na převážení pneumatik. Celkem způsobená škoda bude vyčíslena až po odborném vyjádření.