Divizní fotbalisté FK Tachov si po po domácí výhře s Malší Roudné (3:1) „postvítí opět na vlastním trávníku na lídra divize A Admiru Praha. Sobotní zápas začíná na Městském stadionu v Tachově už ve 13.00 hodin.

Domácí mužstvo vedené trenérem Zdeňkem Bečkou si po výhře z minulého týdnu polepšilo  a proti vedoucímu celku jde s otevřeným hledím. Tachovský lodivod by měl podle posledních zpráv z kabiny vybírat jedenáctku, která vyběhne na trávník, z kompletního kádru.

 „Jistý není start Folejtara, jenž nedohrál zápas s Malší Roudné a musel po nedovoleném zákroku soupeře  střídat. V týdnu měl menší problémy i Hudec. O jejich případném startu se rozhodne na pátečním tréninku, v horším případě až před utkáním," upřesnil stav kádru kouč, který hru soupeře má podrobně prostudovanou.

„Admiru jsem viděl třikrát vždy v domácím prostředí. Je to opravdu kvalitní tým, který se opírá o výkony gólmana a má v poli kvalitní hráče. Hraje typický pražský, kombinační fotbal, někdy až moc profesorský. Konkrétnější poznatky si nechám do pro kluky do kabiny." poznamenal ke hře soupeře tachovský trenér,  který ale vzápětí dodal. „Je pravda, že hosté mají kvalitu, tabulku vedou zaslouženě, ale s každým se dá hrát. Admira nastoupila ve středu v Malši Roudné, kde vyhrála 4:0. My ale máme také dobré mužstvo a kondičně neméně tak dobře připravené jako vedoucí tým. Nehodláme měnit náš styl chceme hrát nátlakový fotbal," dodal Bečka, který věří, že se bude hrát dobrý zápas a domácí k tomu přispějí mírou vrchovatou.
Z

ápas má výkop ve 13 hodin a rozhoduje ho Průcha.