Fotbalisté B. Stříbro zajížděli ve dvadvacátém kole 1. A třídy na hřiště třetího Nepomuku. Tam zejména v prvním poločasu sehráli až moc otevřenou partii a na rozdíl od domácích nedokázali své příležitosti proměnit. Domácí ano a do přestávky tak rozhodli o osudu utkání. Favorit zvítězil 4:0.

Baník nevstoupil do utkání vůbec špatně a domácím byl v první půlhodině více než vyrovnaným soupeřem.

Blízko ke vstřelení branky měl Demjan, ovšem z jedenácti metrů netrefil mezi tyče. Nepomučtí nezůstávali nic dlužni a také oni měli příležitosti jít do vedení. Hrál se pro diváky atraktivní fotbal a rušno bylo před oběma brankami. Stříbrský Hřebík hlavičkoval ve výborné pozice nad branku a stejně nepřesní byli i domácí. Utkání se začalo lámat ve 31. minutě, kdy šli domácí do rychlého kontru a Zajíc přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu – 1:0. O pět minut později se situace opakovala a bylo to 2:0 pro Nepomuk. Ze strany favorita to ještě do přestávky nebylo všechno a Švec zvýšil na 3:0.

Po přestávce už se utkání za jasného stavu dohrávalo a když domácí v 59. minutě zvýšili na 4:0, bylo po zápase. Stříbrští ještě vystřídali a nechali nadějné dorostence sbírat zkušenosti ve fotbalu dospělých.

„Z naší strany to byl hodně otevřený zápas. Hráči si podle průběhu úvodních minut mysleli, že půjde hrát s Nepomukem otevřenou partii. My hráli až naivní fotbal. Své šance jsme nevyužili a většinou z rychlých kontrů, kdy se nám nepodařilo akci zakončit, nás soupeř trestal. Hodně často docházelo k přečíslení naší obrany. Domácí prokázali své kvality a zaslouženě zvítězili. Pro nás budou klíčová jiná utkání, tady jsme spíše doufali, že bychom mohli proti favoritu uhrát bod. Nestalo se tak, kvalita byla jasně na straně domácích," řekl k utkání trenér Baníku Jaroslav Patočka.

FK Nepomuk – B. Stříbro 4:0
 Poločas: 3:0. Branky: Zajíc 3, Švec. Rozhodčí: Konig. ŽK: 3:4 . Diváci: 70.
Baník: Kos (68. Dostál) – Šimek, Demjan, Andrle, Hřebík, Petraška, Týr, Bůžek, Blažek, Balogh, Florus. Střídali Honzík, Kohút, Hruška, Petrlák.