Mužstvo B. Stříbro si udobřilo své příznivce, když po prohře s Manětínem dokázal zvítězit v Bolevci 4:1. Začátek utkání ale nasvědčoval o opaku. Už v první minutě Baník inkasoval. „Byla to hrůza. Nesmyslná přihrávka přes střed hřiště. Soupeř chybu potrestal a naše situace byla špatná,“ vzpomíná na začátek zápasu trenér B. Stříbro Milan Tůma.

To ještě bolevecký Šiml mohl přidat další branku, ale naštěstí pro Baník se tak nestalo. „Kdybych měl hodnotit prvních dvacet minut, tak bych musel na hřiště hodit ručník. Na to se nedalo koukat,“ nešetřil kritikou stříbrský lodivod. „Nepřihráli jsme si míč, kluci nedokázali nic vymyslet, všude jsme byli pozdě a soupeři jsme několikrát doslova ´namazali´ na další šanci,“ byl konkrétnější Tůma, který se ale do konce poločasu dočkal nejen vyrovnání, ale Baník dokázal vstřelit i vedoucí branku.

„Měli jsme tam několik pohledných akcí. Jsem rád, že dvě z nich kluci využili,“ byl o poznání spokojenější se závěrem poločasuTůma. Jeho svěřenci už měli totiž hru pod kontrolou. „Povedl se nám vstup do druhého poločasu a za stavu 4:1 už nebylo o naší výhře pochyb. Vyjma první dvacetiminutovky si kluci jako kolektiv zaslouží pochvalu za bojovnost a dobrou hru. Chtěl bych ale vyzdvihnout výkon Jirky Houdka a Radka Dyka,“ řekl závěrem Tůma. Na lavičce si své protrpěl také vedoucí týmu Eduard Havíř.

„Začátek, to byla katastrofa. Byli jsme doslova podělaní. Ze soupeře měli hráči až zbytečně velký respekt. Určitě měli v hlavách nevydařené utkání s Manětínem a výhru Bolevce v Přešticích. Kluci se ale přesvědčili, že každý zápas je jiný. Jsem šťastný, že ho v Plzni nakonec zvládli,“ neskrýval radost Havíř.