Fotbalisté B. Stříbro se pomalu a jistě „potápí" ke dnu tabulky Fincentrum krajského přeboru. Jestli si v tíživé situaci polepší či pohorší se rozhodne v sobotu v Plzni „Na Prokopávce", s domácím SSC Bolevec hrají o šest bodů.

Po domácím debaklu s Klatovy (1:7) je nálada v kabině Baníku na bodu mrazu. Trenér Jaroslav Patočka neměl ani velkou příležitost dát hráče po psychické stránce dohromady. „Moc jsem jich v týdnu neviděl. Pracovní povinnosti, rodinné a jiné důvody zapříčinily, že se nás vždy na trénink sešlo jako do mariáše. Nebudeme si ale nic nalhávat, jde také o přístup hráčů, ne všichni jsou zraněni," podotkl kouč stříbrského Baníku.

„Nevydařené utkání s Klatovy nedohráli pro zranění Průša a navrátilec Demjan, oba jsou tak opět mimo hru. Marodka se nevyprazdňuje. Naopak, problémy má Šaman a v této chvíli (pozn red: článek vznikal v pátek) nemohu říct s jakým kádrem k důležitému utkání odcestujeme," pravil zklamaně stříbrský lodivod. Bolevec je podle jeho slov doma velmi nebezpečným soupeřem a jeho mužstvo v současné době disponuje kvalitnějším kádrem. „My jsme dosud získané body „ubojovali" a na úspěch můžeme myslet v Bolevci opět jen tehdy, když všichni hráči dají do utkání všechno," má v tomto jasno Patočka.

Utkání se hraje v sobotu od 17 hodin a řídí ho Homr.