Čtvrté kolo fotbalové 1. B třídy v kopané se hrálo už bez rezervy Tachova, která se odhlásila ze soutěže. V akci tak byly jen čtyři týmy z Tachovska. Nejlépe si vedl stříbrský Baník, jenž přivezl tři body. Sparta po gólové přestřelce vydolovala v Merklíně dva body. Nováček z Bezdružic utrpěl debakl, doma se nedařilo ani Tatranu.

Jak viděli utkání trenéři a bafuňáři týmů z Tachovska?

Jan Michalčák, trenér J. Bezdružice: „Po chybách obrany, která nebyla kompletní, jsme po každé chybě inkasovali branku. Absence stoperské dvojice Bastl , Gengel se podepsala na tomto výsledku. S hrou a s kombinací mužstva jsem byl spokojen a myslím si, že pokud bude sestava kompletní, začneme sbírat body."

Ondřej Bučan, vedoucí mužstva Sparty Dlouhý Újezd: „Hrálo se na těžkém bahnitém terénu, začátek nám vyšel, vedli jsme 1:0. Poté jsme nepochopitelně přestali hrát, soupeř toho využil a skóre otočil ve svůj prospěch na 4:1. Do poločasu jsme stačili ještě snížit na dvougólový rozdíl. Druhý poločas jsme domácí zatlačili, srovnali stav na 4:4 a opět zahazovali šance, zvláště kdy se soupeř nechal postupně vylučovat. Zasloužený druhý bod jsme získali v penaltovém rozstřelu."

Další ohlasy trenérů, fakta k utkáním a sestavy najdete ve středečním vydání Tachovského deníku.