Je sobota po poledni a je rozhodnuto. Fotbalisté Jiskry Bezdružice postupují do 1. B třídy. V Hrádku dokázali zvítězit 3:0, i když dohrávali bez tří vyloučených hráčů. „Byl to pro nás šok, když viděl Honza Komárek už v páté minutě červenou kartu. Musím ale říct, že to kluky ještě více semklo,“ viděl Václav Jaroš, jeden z trenérů nepříjemný úvod zápasu.

„Přes oslabení jsme byli aktivní a domácí do vážnější situace nepustili,“ chválil hráče Jaroš. Jeho svěřenci měli blízko ke vstřelení branky v závěru poločasu, kdy nastřelili tyč a břevno. „To byla smůla. Škoda, že to tam nepadlo,“ pravil Jaroš, jenž se svým kolegou Jiřím Gengelem musel sledovat na začátku druhého poločasu vyloučení Kalisty.

„Nemohu si pomoct, ale ta vyloučení byla hodně a hodně přísná. Marek střídal a pomalu opouštěl hřiště. Arbitr mu bez řečí dal druhou žlutou kartu za zdržování a vyloučil ho,“ nebyl spokojený s výrokem rozhodčího trenér Jiří Gengel, který pak na lavičce zažíval těžké chvilky. „Mužstvo ale odpovědělo jak nejlépe mohlo. Hrádek potrestalo gólem,“ zářil štěstím Gengel. „To co kluci dokázali je fantastické. Ještě více bojovali a dokázali skórovat. Domácí tak i v devíti poslali do přeboru. Za celou sezonu a hlavně její závěr si hráči zaslouží velké absolutorium,“ nešetřil chválou Jaroš.