Dvacáté kolo Krajské soutěže 1. B třídy ve fotbalu bylo pro hráče Tachovska úspěšné. Z pěti zástupců čtyři týmy dokázaly vyhrát, nebodovala jen bezdružická Jiskra na hřišti lídra z Tlumačova, a pomalu se namáčí do sestupových vod.

Borští a Sparta Dlouhý Újezd dokázali u sousedů z Domažlicka nadělit svým soupeřům šestku. Sám borský Stránský dal Meclovu čtyři branky, L. Gitta skóroval pod Čerchovem v dresu Sparty třikrát. Hraničář dal „Chodům" z Postřekova „bůra", když Boček „trefil" hattrick. Chodovka si ve „slátané" sestavě poradila se Staňkovem.

Jak viděli zápasy trenéři a bafuňáři „našich" klubů.

Jaroslav Folejtar, as. trenéra S. Bor: „Celý zápas jsme byli lepším týmem. Dařila se nám kombinace a kolektivním výkonem domácí jasně přehráli. Pochvalu si zaslouží celé mužstvo, střelecky se zaskvěl Jirka Stránský. Zasloužené body po velmi dobrém výkonu."

Petr Tomek, trenér Sj. Chodová Planá: „Na hosty jsme si věřili, i když nám chybělo několik hráčů ze základní sestavy. Navíc všichni byli ze středeční dohrávky s Tlumačovem „vyšťaveni". První poločas byla hra obou mužstev nervózní a špatná. Nedokázali jsme udržet míč, a dělalo se hodně chyb v rozehrávce. I tak jsme se ale po dorážce T. Sykala z pravé strany dostali do vedení. Hosté měli šance ale nedokázali přes vynikajícího gólmana Karla Petrželku dát gól. Do druhého poločasu nastoupili hosté aktivněji. Opět nás ale podržel skvělý Petrželka, který dokázal všechny šance zlikvidovat. Potom Pavel Chval potvrdil skvělou střeleckou formu, a jedenáctou brankou na jaře rozhodl. Hostům se ale podařilo v závěru zápas zdramatizovat, když proměnili pokutový kop. My jsme si ale zápas dokázali zkušeně pohlídat a zvítězit 2:1. Chtěl bych všem klukům poděkovat, a hlavně vyzdvihnout skvělý výkon gólmana Petrželky."

Další ohlasy a fakta k utkáním najdete ve středečním vydání Tachovského deníku.