Po nešťastné domácí prohře s exdivizním Dynamem ZČE Plzeň (3:4) se v pátem kole přeboru utká nováček z Rozvadova s dalším plzeňským celkem, Rapid Sport. Na Lopotárně se hraje v sobotu od 17.00 hodin

Trenér Martin Bronec, podle jeho slov, už „strávil" domácí porážku od energetiků a má před utkáním s Rapidem úplně jiné starosti. „Určitě nebude gólman Benda, tento post budeme řešit opět s Tachovem. Ještě větší vrásky mě dělají zranění Žemlička, Janoušek a Hutta. Jejich nasazení do hry je ohroženo. Já ještě momentálně nevím, jak jsou na tom. O jejich případném startu se rozhodne až na pátečním tréninku (pozn. red.: článek vznikal v pátek dopoledne). Pokud by nemohli být připraveni ani jeden z nich, byl by to problém," komentoval momentální situaci v rozvadovském kádru jeho kouč.

„Rapid je hlavně na domácím trávníku hodně silný a nás opět čeká souboj s tím lepším týmem soutěže. Předem ale nic nevzdáváme. Musíme být v utkání důraznější v obranné činnosti hlavně při standardních situací," naráží trenér na fakt, že v zápasu s Petřínem inkasoval čtyři branky právě po těchto situacích.

„Uvidíme, v jaké síle budeme moci nastoupit, každopádně chceme bodovat," poznamenal ještě k utkání Bronec.