Fotbalistům Slavoje Chodová Planá se zatím v 1. B třídě daří. Ve třetím kole porazili na domácím trávníku Merklín 4:2.

Začátek zápasu a prakticky celý první poločas byl z obou stran opatrný, mužstva se neznala a byl to taktický boj. Domácím se podařilo zásluhou Chvala jít v 16. minutě do vedení, které udrželi až do přestávky.

Hosté se sice snažili ve druhém poločasu o vyrovnání, ale naráželi na dobrou obranu Slavoje. Příznivci se dalších branek dočkali až v poslední čtvrthodině a to viděli doslova přestřelku, ve které měli navrch domácí. Nejdříve v 75. minutě zvýšil na 2:0 Ovčačík, další branku přidal o osm minut později Kunc. Slavoj ještě slavil a přišla studená sprcha v podobě dvou gólů v síti domácího celku – 3:2. Definitivní tečku udělal za výsledkem v 87. minutě střídající Propr.

„Samozřejmě jsem spokojený. Máme další tři body. Hráči před pěknou návštěvou podali  dobrý výkon, i když za stavu 3:0 polevili a soupeř utkání ještě zdramatizoval. Máme tři body a naše výhra byla zasloužená," řekl k utkání vedoucí mužstva Slavoje Milan Brůžek.

Sj. Chodová Planá – Merklín 4:2
Poločas: 1:0. Branky: Chval, Propr, Ovčačík, Kunc – Haník,  Grüner. Rozhodčí: Kvasnička. ŽK: 1:2. Diváci: 226.

Slavoj: Petrželka – Abramčuk, Plecitý, Hanko, Ambrož, Soukup, Radil, Chval, Melichar, Ovčačík, Kunc. Střídali Propr, Kyselka a Pártl. Trenér Zeman a Martínek.