V pětadvacátém kole 1. A třídy ve fotbalu mají obě mužstva z Tachovska rozdílné ambice. Zatímco „odepsaná" Chodová Planá by ráda důstojně odehrála zbývající zápasy a připravila se na boje o třídu níže, v současné době třetí Chodský Újezd místo na záchranu pokukuje překvapivě po baráži o postup do nejvyšší krajské soutěže. Hodně napovědět může zápas se Lhotou, jenž se hraje v rámci tohoto kola.

S. Lhota – TJ Chodský Újezd, SO 15, Vocelka.
Souboj vedoucí Lhoty se třetím Chodským Újezdem je tahákem kola. Dufkovo družina místo boje o záchranu si vyrovnanými výkony říká o barážové příčky znamenající boj o postup do krajského přeboru. A to při dobré konstelaci se může vyšplhat až na druhou příčku znamenající přímý postup. K tomu by ale potřebovala zvládnout zápas ve Lhotě.

„Zůstáváme stále na zemi. Ta soutěž je tak vyrovnaná, že musíme být pokorní. Na druhé straně, ta šance tady je a my se budeme snažit s ní správně naložit.

„Nechci aby to vyznělo nějak povýšeně, ale konkrétně ve Lhotě se nám na domácí daří. Vůbec bych se nezlobil, kdyby tomu bylo i tentokrát. Nejedeme do Lhoty sice kompletní, ale chceme tam uspět," řekl k situaci v tabulce a k ambicím družstva Chodského Újezdu jeho trenér Jiří Dufka. Lhota je ale vysokým favoritem a svou formu chce potvrdit výhrou. Náš tip: 1

FK Nepomuk – Sj. Chod. Planá, SO 17, Petrželka.
V utkání dvou Slavojů sehrál v minulém kole ten chodovoplánský doma proti Stodu smolné utkání a definitivně tak ztratil nějakou šanci na záchranu v soutěži. Do Nepomuku jede s pocitem, že už nemá co ztratit. Může jen potvrdit zlepšenou formu a pokusit se to přetavit v dobrý výsledek. Nepomučtí porazili Nýrsko a na tuto výhru chtějí navázat. Náš tip: 1