Po vysoké prohře s Městem Touškov (4:0) nastoupili fotbalisté Chodského Újezdu do zápasu dvou nováčku 1. A třídy v plné „zbroji" a deklasovali S. Křimice 8:1. Střelecky se opět zaskvěl Chval, jenž se trefil čtyřikrát.

V Horní Jadruži se necelá dvoustovka příznivců dočkala prvního gólu už ve druhé minutě. Rada zbytečně fauloval v pokutovém území a nařízený pokutový kop proměnil Chval – 1:0. Dufkovo hoši měli navrch brankově ale i herně. Křimičtí jen s vypětím sil odvraceli útočnou lavinu soupeře. Ve 14. minutě se uvolnil Chval a Pešta s přehledem zakončil. Když o čtyři minuty později skóroval Chval, příznivcům se vybavilo utkání s Nýřany, kdy domácí vedli ve 23. minutě 5:0. S přibývajícími minutami se ale hosté vzpamatovávali ze šoku a „otestovali" obranu Chodského Újezdu. Ve 24. minutě střílel z trestného kopu Grambal nad branku, stejnou mincí na opačné straně oplatil J. Pikl. Křimičtí se stále více osmělovali a při střele Kovačiče domácím zatrnulo, míč šel těsně vedle. Největší šanci hostů v prvním poločasu zahodil ve 34. minutě Navrátil. Snaha o snížení přišla vniveč a ve 36. minutě přišel jeden ze smrtících brejků domácích, který zakončil J. Pikl – 4:0. Do přestávky se stav nezměnil.

Stejně aktivně jako v první části hry vstoupili do druhé pětačtyřicetiminutovky domácí a ve 47. minutě přišlo varování z kopačky P. Pikla. Minutu na to už to bylo zásluhou Chvala 5:0. Neuběhla ani minuta a pokus domácího Pešty skončil na břevně. Křimice od další pohromy zachránil gólman Mudra, který reflexivně vyrazil hlavičku P. Pikla.

 Po hodině hry se hosté vymanili z nejhoršího tlaku a sami ohrožovali branku domácích. Šanci Kuneše zlikvidoval Slivoně a v 61. minutě překopl branku z „pětky" střídající Lavička. Ten o sobě dal vědět ještě jednou, když trestný kop poslal těsně vedle branky. V 65. minutě zaútočila dvojice Chval, Pešta, ale hosté si mohli oddechnout. Tři minuty na to zastavil Slivoně pronikajícího Kuneše jen za cenu nedovoleného zákroku a Kovačič pokutový kop proměnil – 5:1. Domácí ale své příznivce potěšili v 72. minutě, kdy se prosadil P. Pikl. Neuběhly ani čtyři minuty a Chval zvýšil už na 7:1. Střídající Čepelák byl na hřišti pouhé tři minuty a mohl se radovat, jenže Mudra jej vychytal. Konečnou podobu výsledku dal v 81. minutě Suchý.

„Jsem spokojený. Ve hře bych našel i hluchá místa, ale spokojenost diváků mě potěšila. Začíná se projevovat práce Zdeňka Slowika, který nám vede dva tréninky v týdnu a se kterým jsem se domluvil na spolupráci. Ještě větší radost ale mám, že Slavoj plně bodoval. Děkuji divákům za výraznou podporu a za to že si našli čas a navštívili naše hřiště v hojném počtu," byl maximálně spokojený trenér TJ Chodský Újezd Jiří Dufka.

TJ Chodský Újezd – S. Křimice 8:1
Poločas: 4:1.   Branky: Chval 4, Suchý 1, Pešta, P. Pikl, J. Pikl  – Kovačič. Rozhodčí: Kohout. ŽK: 3:2. Diváci: 165.

Ch. Újezd: Slivoně – Ryška, L. Pikl ml., Suchý, L. Pikl st., Trejbal, Chval, J. Pikl (55. Hanko), Kurčík (85. Tomek), P. Pikl, Pešta (75. Čepelák).