Svěřenci trenéra Dufky mají krůček k postupu do 1. A třídy v kopané. V předposledním kole nenechali nic náhodě a jako lídr smetl poslední tým rezervu Holýšova vysoko 8:1. I když výsledek hovoří jasně, výkonem zůstali fotbalisté Újezda svým divákům chvílemi dlužni. Jejich hra neměla patřičnou „šťávu", ale nakonec udělali vysněný předposlední krok za cílem, který si předsevzali. Na trenérskou lavičku zasedly namísto J. Dufky jeho manželka Bohumila a Monika Trejbalová.

Poslední Holýšov přijel pouze v deseti a tak se zdálo, že to bude pro domácí velice snadné. Hosté svým nasazením a přístupem naopak mile překvapili a snažili se hrát po celý zápas rovnocennou partii. Hned v úvodu nedali P.  Pikl a po něm i J. Pikl. Trejbala vychytal Steinbach. První akci hostů špatně řešil Šobr v 13. minutě. Po něm mířil nepřesně domácí Bezdička. Ten vše napravil krátce poté, když proměnil nezištnou příhru P. Pikla – 1:0. Za dvě minuty si to oba vyměnili a rázem vedli domácí o dvě branky. Další šance měli na kopačkách Bezdička a P. Pikl. Do listiny střelců se mohl zapsat „vlastňákem" Knopp. Po půlhodině se trefil pěkně hlavou Kurčík – 3:0. Další akce domácích i hostujícího Krauze už na stavu poločasu nic nezměnili.

Krátce po otočce nedal Pešta a hosté snížili snadno Kubinou. Po špatné malé domů musel zachraňovat Slivoně za cenu trestného kopu z malého vápna. Ten s jistotou proměnil Kubina. Možnost zvýšení měli Bezdička, Pešta, na druhé straně Slivoně zachraňoval po střele Kubiny.  Během dalších šesti minut vstřelili domácí P. Piklem a Bezdičkou tři góly a stav byl najednou – 6:1. Rezerva Holýšova se ale dál snažila o útočný fotbal, ale dát další branku bylo nad jejich síly. Poslední dva góly zápasu padly po vyšachování obrany hostů do prázdné branky. Autory byli Pešta a J. Pikl. Hostující Valachovič střílel z úctihodné dálky a nepřesně.

 Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepší a zaslouženě vyhráli. Vytvořili jsme si ještě mnoho dalších šancí, které jsme bohužel nedali. Vítězství mohlo být tedy klidně dvouciferné! I přes nepřítomnost pana Dufky chci za něj i za sebe klukům poděkovat za výhru a nasazení. Musím také ale přiznat, že jsme měli dnes  ve hře i rezervy," hodnotil předposlední zápas sezony domácí kapitán Ondřej Suchý.

TJ Ch. Újezd – SVA Holýšov B  8:1
Poločas: 3:0. Branky: 21., 60. a 63. P. Pikl, 19. a 66. Bezdička, 31. Kurčík, 76. Pešta, 81. Josef Pikl. Rozhodčí: L. Kříž. ŽK: 1:1. Diváci: 70.
Ch. Újezd: Slivoně – Beneš, L. Pikl st., Suchý, L. Pikl ml., Trejbal (75. Tomek), Bezdička, J. Pikl, Kurčík, P. Pikl, Pešta. Trenéři B. Dufková a M. Trejbalová.

Stanislav Sýkora