STUDÁNKA – STARÉ SEDLIŠTĚ 7:0

Jednoznačná záležitost, domácí Dynamo bylo favoritem utkání, Staré Sedliště se letos trápí a Studánka hraje o přední příčky. Patřičný náskok si zajistila už v prvním poločase a po změně stran jej ještě navýšila.

Poločas: 3:0. Branky: 25. Janovec, 29., 54. Ruda, 44., 86. Bureš, 61. Vyšňovský, 89. Sňozík. Rozhodčí: Šichevičová – Čerňovský, Zavacký. ŽK: 2:0. Diváků: 53.

Studánka: Moravec – Kotva (64. Zajíček), Lončík, Vyšňovský, Janovec (70. Černý), Novák, Vlček, Ruda (61. Hubálek), Diviš, Bureš, Sňozík.

S. Sedliště: Pokorný – Patočka, Petráška (68. Dvořák), Rožumberg, Duda (75. Moravec), Brabec, Fatura, Pešek (77. Kříž), Fojtíček, Pažountka, Buben (58. Zavacký).

STRÁŽ – STŘÍBRO B 4:1

Byl to souboj vedoucího celku s týmem, který rovněž patří mezi nejlepší v soutěži. Stráž byla mírným favoritem a svoji úlohu potvrdila, i když vedení se ujali hosté. Domácí kanonýr Jedlička, nejlepší střelec soutěže, ale brzy odpověděl vyrovnávacím gólem a přidal ještě další dva.

Poločas: 2:1. Branky: 26., 40., 53. Jedlička, 76. B. Borys – 24. Smolek. Rozhodčí: Majerčík – Rada, Mráček. ŽK: 1:0. Diváků: 49.

Stráž: Tajstra – V. Svoboda, B. Borys, Rubant, Novotný (70. Lapský), Vašák, Jedlička, Ondřich (53. V. Borys), Pták, Veselý, Koubek (76. P. Svoboda).

Stříbro B: Jareš – Němec, Šaman, Loula, Šimek, Hejcman, Smolek, Trnka, Mikulovský, Kovačka, Andrle (63. Žíla).

LOM – KONSTANTINOVY LÁZNĚ 5:0

Poněkud překvapivě vysoké vítězství domácích, kteří nepodávají výkony, jaké by si jistě přáli. Ale proti lázeňskému celku se vytáhli a vyprovodili jej výpraskem 5:0, když potřebný náskok, částečným přičiněním hostujícího Rašína, si Lom vytvořil už v prvním poločase.

Poločas: 3:0. Branky: 23. Karas, 25. Stec, 34. vlastní Rašín, 65., 70. Zdvihal. Rozhodčí: Kroupa – Hora, Šašek. ŽK: 2:2. Diváků: 50.

Lom: Benda – Karas, M. Pich, Hanus (60. Mareš), J. Pich, Kalynich (40. Kraus), Stec, Rosokha, Kunžwart, Petráška, Zdvihal (80. Vopalecký).

K. Lázně: Kratochvíl – Vacata, Praizler, Nevařil, Jelen, Hampapa, Pohlot, Rašín, Sak, Zábranský, Mašín.

ČERNOŠÍN – KŠICE 2:3

Souboj dvou týmů ze středu tabulky neměl jednoznačného favorita, ale Kšice daly vědět už brzy, že by si rády odvezly body. Dvakrát se v první dvacetiminutovce trefil Ivan Šetlík. Domácí se ve druhém poločase zvedli a dokázali ještě vyrovnat. Už to vypadalo, že o konečných bodech rozhodne penaltový rozstřel, když hosté, hrající poslední čtvrthodinu o deseti (bez Bordeniuce, který viděl za dvě žluté karty červenou), v předposlední minutě dali vítěznou branku.

Poločas: 0:2. Branky: 63. Bláha, 83. Drozda – 10., 21. I. Šetlík, 89. Dýdek. Rozhodčí: Horváth – Turek, Kasal. ŽK: 0:2. ČK: 0:1 (76. Bordeniuc). Diváků: 61.

Černošín: Kozelka – Kubovský, Havel, Melich, Drozda, Vondraš, Bláha, Slivoně, Petrovič, Panuška, Kříž.

Kšice: Janout – Volf, Berta, Kaprhál, Kudlík, I. Šetlík, M. Šetlík, Šnebergr, Šťastný, Dýdek, Bordeniuc.

PŘIMDA – HALŽE 3:1

Domácí Tatran se veze na vítězné vlně a proti Halži měl jarní formu jedině potvrdit. To se povedlo, i když utkání bylo dlouho vyrovnané, góly nepadalo a ještě patnáct minut před koncem to bylo 0:0. Pak se ale trefili rychle po sobě Hečko a Burda a Přimda si vytvořila dvoubrankový náskok. Když se sedm minut před koncem trefil ještě Ferdinandy, zdálo se být vše jasné. Hosté sice ještě korigovali gólem Herouta, ale Tatran si náskok pohlídal a dál se drží na druhém místě o bod za vedoucí Stráží.

Poločas: 0:0. Branky: 75. Hečko, 77. Burda, 83. Ferdinandy – 86. Herout. Rozhodčí: Valenta – Vokroj, Lazorka. ŽK: 2:0. Diváků: 50.

Přimda: Hlaváček – Sopko, Dvořák, Hečko (85. Binh), Karásek, Burda, Vokroj, Kůst (57. Růžička), O. Malý, T. Malý (85. Žurek), Ferdinandy.

Halže: Černý – Ježdík, Lu. Kormoš, Bauer, La. Kormoš, Herout, Goubej, Horák, Typovský (68. Bedecs), Karmazin, Korda (7. Kaizler).

KOSTELEC – BEZDRUŽICE 3:2

Bezdružické Jiskře se nedaří tak, jak by si zřejmě přála a tým, který ještě loni hrál I.B třídu, je na osmém místě. Do Kostelce tedy rozhodně Jiskra nejela jako favorit – naopak domácí bojují o postup, v současné době jsou třetí a tuto pozici mají i po zápase s Bezdružicemi. V něm už Kostelec jednoznačně vedl o tři góly, které dal všechny v prvním poločase. Bezdružicím se zápas podařilo ještě zdramatizovat, Miroslav Filip mladší dal dva góly, ale více už se Jiskře nepodařilo, a tak body zůstaly v Kostelci.

Poločas: 3:0. Branky: 2. M. Kolářský, 27., 39. D. Kolářský – 71., 83. M. Filip ml. Rozhodčí: Fanfule – Bezvoda, Maroušek. ŽK: 1:1. ČK: 0:1 (87. Gábor). Diváků: 80.

Kostelec: Jamriška – Honzík, Florián, D. Kolářský, M. Kolářský, Lokvenc, Nový, Pešík, Průcha, Touš, Netrh.

Bezdružice: P. Dvořák – M. Dvořák, Michalčák, L. Čada, Szegecs, M. Filip ml., Gábor, Burda, Štrunc, S. Čada, M. Filip st.

PŘÍŠTÍ KOLO:

Konstantinovy Lázně – Kostelec (SO, 15), Staré Sedliště – Záchlumí (SO, 15), Studánka – Stráž (SO, 17), Kšice – Lom (SO, 17), Bezdružice – Stříbro B (SO, 17), Halže – Černošín (NE, 15).

POŘADÍ STŘELCŮ:

30 – Jedlička (Stráž)
26 – Bláha (Černošín)
23 – Mrenka (Halže)
21 – L. Čada (Bezdružice)
D. Kolářský (Kostelec)
14 – Stec (Lom)
Vyšňovský(Studánka)
13 – Šály (Damnov)
I. Šetlík (Kšice)
12 – Fojtíček (S. Sedliště)
Hečko (Přimda)
11 – Dýdek (Kšice)
Janovec (Studánka)
Smolek (Stříbro B)
10 – T. Malý (Přimda)
Sak (K. Lázně)