Druhý den po úspěšném vystoupení mužstva FK Tachov na zimním turnaji v Sokolově kde porazilo ligové dorostence místního Baníku 2:1, se Tachované v přípravném zápase s divizní Doubravkou. Posílené SENCO na vlastní umělé trávě prohrálo 2:4.

Od úvodních minut to bylo vyrovnané utkání, které mělo pro domácí nešťastný průběh. Ve 37. minutě si dal zkušený Novák vlastní branku a Tachov vedl 0:1. Tři minuty před odchodem do kabin si počínali zadáci Tachova ve své šestnáctce nedovoleně a pokutový kop proměnil Vaigl – 1:1. Po změně stran se hned v úvodu poločasu prosadil J. Viterna – 1:2.

Také ve druhé části byla hra vyrovnaná, ovšem Tachované podnikali ze zajištěné obrany smrtelné brejky. V 70. minutě se trefil Rulf a bylo to 1:3. O pět minut později zachytil Habart nepřesnou přihrávku a zapsal se do listiny střelců – 1:4. Domácí v závěru snížili Novákem na konečných 2:4.

"Kvalitní soupeř nás prověřil a my i bez pěti hráčů podali zodpovědný výkon. Naše výhra je zcela zasloužená,“ neskrýval spokojenost trenér FK Tachov Miroslav Chada. „V záloze se dařilo Borkovi Chadovi a znát byl Malý. Mohu být spokojený, ale pořád je to jen příprava,“ dodal Chada. TACHOV: Pták – L. Viterna, Roháč, Luk. Čížek, J. Viterna, Hudec, Chada, Malý, Machač, Boček, Rulf. Střídal Habart.