Ta v baráži poslala právě do okresu celek Hrádku. Po domácí výhře 4:1 dokázala Jiskra zvítězit i na hřišti soupeře. Ač dohrávala bez tří vyloučených hráčů, skóre 3:0 pro Jiskru hovoří za všechny komentáře. Zápas se pro našeho zástupce nevyvíjel vůbec dobře, když už v páté minutě! viděl na pokyn čárové rozhodčí červenou kartu Komárek.

Domácím se tak naskytla přesilovka, ale nadšeně bojující fotbalisté Jiskry Hrádek do vážnější situace nepustili. Domácí hrozili jenom ze standardních situací. Na druhé straně pokus Sládka a Bastla skončil také neúspěšně. Ve 37. minutě se po střele Kalisty zatřáslo břevno a v úplním závěru pak Sládek nastřelil tyč. Po změně stran viděl v 51. min. Kalista žlutou kartu a o dvě minuty druhou, když střídal a hřiště opuštěl pomalým krokem. Jiskru to ale ještě více semklo a v následné minutě T. Blažek po sólu skóroval – 0:1. V dalších minutách se Jiskra bránila, ale v 66. minutě se jí podařilo skórovat.

Po akci B. Sládka se trefil Korynta – 0:2. Jiskra tak i v devíti poslala Hrádek do kolen a do okresního přeboru. Domácí měli nejblíže ke gólu v 70. minutě, ale nastřelili jen břevno. V 76. minutě proměnil Sládek pokutový kop a bylo rozhodnuto – 0:3. Na postupu Jiskry nic nezměnilo ani vyloučení Vokouna.

BEZDRUŽICE: Londa – Komárek, T. Blažek, Bastl, Gengel, Kalista, Korynta, L. Blažek, Kadeřávek, M. Sládek, M. Blažek. Střídali Cvrček a Vokoun.