O nevydařené polovině sezóny a plánech do budoucna jsme si povídali se sekretářem BKV Planá Karlem Rozhoněm.

Jak jste spokojený s umístěním družstva po podzimní části a je podle vašich předsezónních představ?S umístěním určitě spokojen nejsem. Patří nám předposlední místo a zisk jen dvanácti bodů je zklamáním. Začali jsme dobře, ale konec se nevydařil. Podle kádru, s kterým jsme začínali jsem si představoval střed tabulky.

Jak byste hodnotil herní projev týmu? Herní projev byl za začátku dobrý. Dařilo se nám dávat branky a moc jich neinkasovat. Po zranění útočníka Aleše Melicha se nám ale v útoku přestávalo dařit. Poté jsme začali prohrávat, každý zápas se hrál v jiné sestavě, začala být špatná tréninková morálka to se projevilo v posledních kolech. Fotbal je také o bojovnosti celého mužstva a to nám ve většině zápasů chybělo. Výjimkou bylo pár jednotlivců, ovšem to bylo málo.

Překvapilo nebo zaskočilo vás něco v podzimní části 1. B třídy? Překvapení jsou pro mně Bezdružice s umístěním na druhém místě a herní projev Rozvadova. Zaskočili mně výsledky Sparty Dlouhý Újezd.

Hodně se poslední dobou mluví opět o rozhodčích. Jak vidíte jejich výkony? Rozhodčí bych z mého hlediska pochválil. Nikdo nám neublížil. Jednou tam byl špatný výkon, ale to bylo na obě strany. Nemůžeme si stěžovat.

Zklamal vás někdo z hráčů nebo naopak potěšil svými výkony? Zklamán jsem z největší posily Ludvy Augustína. Radost my neudělalo zranění Aleše Melicha ,který musel na operaci kolena. Svými výkony mi potěšil Martin a Petr Bernasovi. Bylo nějaké utkání, kdy jste byl zklamán a naopak, ve kterém zápase vás mužstvo potěšilo? Zklamán jsem byl ve všech prohraných utkání, protože jsem musel trpět na hřišti. Potěšen pouze první čtyři kola. To se alespoň na hřišti bojovalo. Pak utkání v Přimdě.

Je kádr dostatečně kvalitní nebo uvažujete o posílení? Pokud prodloužíme hostování, tak si myslím, že kádr špatný není. Jediné co bychom potřebovali omladit, je obrana. O jaké hráče na hostování jde? Hostovali u nás Radek Drozda, Aleš Melich, Ludva Augustín a Míra Slavík do konce roku. Zatím jsem mluvil se Slavíkem, který má zájem prodloužit. Uvidíme, jak dopadnou další jednání. Vše je také o penězích.

Co čeká hráče v zimní přípravě. Zúčastníte se nějakého turnaje? V zimní přípravě startujeme na turnaji v Bělé. tam se začíná 26. ledna. Trénovat začneme po novém roce, kdy bude dán hlavní důraz na dohnání fyzičky. Pro zpestření budeme využívat jednou týdně halu.

Kdo se podle vás popere o postup a jaké týmy čeká boj o záchranu? O postup se popere Sparta Dlouhý Újezd. Doufám, že my boj o záchranu zvládneme. Problémy bude mít Heřmanova Huť.