Rozvadovští další utkání 1. B třídy odehráli u svého soupeře, když vyhověli jeho žádosti o přeložení. V Chotěšově bylo posvícení, ale Rozvadov svým výkonem domácím slavnostní den pokazil. Ačkoliv prohrával 2:0 a 3:2, dokázal zvítězit 4:3.

Souboj prvního a druhého týmu průběžné tabulky měl pro hosty šokující úvod. Už v šesté minutě po chybě obrany prohrávali 1:0. V dalších minutách se hrálo převážně mezi šestnáctkami a Rozvadovští byli domácím vyrovnaným soupeřem. Ve 31. minutě se ale nevyvarovali další chyby a po standardní situaci inkasovali podruhé. Do konce poločasu se ještě hostům podařilo zásluhou Zd. Horáčka snížit – 2:1.

Druhý poločas začal Rozvadov výborně. Ve 48. minutě Pták vyrovnal na 2:2. V další části hry měli hosté navrch, ovšem paradoxně po hodině prohrávali opět 3:2. Rozvadovští se ale nesložili a stále více se prosazovali kombinační hrou. Byli lepším týmem a v 70. minutě zaslouženě vyrovnali. Autorem branky byl Karban – 3:3. Tentýž hráč se ocitl na konci další pohledné akce a v 75. minutě poslal hosty do vedení. Ti ho už s přehledem udrželi a připsali si tak na své konto tři důležité body.

Poločas: 2:1. Branky: Karban 2, Zd. Horáček, Pták. Rozhodčí: Kříž. Diváci: 150. ROZVADOV: Hlaváček – Opava, Křehlík, M. Pícha, Zd. Horáček, Pták, J. Horáček, Karban, Malý, Sopko, Kůs. Střídali Mucha a Gažák.