Další utkání 1. B třídy čekalo Sp. Dlouhý Újezd v Bělé. Náš zástupce zvládl utkání na jedničku a domácímu týmu připravil potupnou porážku. Sparta zvítězila 5:0.

Už v šesté minutě měli hosté výhodu pokutového kopu za ruku jednoho z obránců domácího Startu. Penaltu bezpečně proměnil Sňozík – 0:1. Po čtvrthodině hry se trefil Tůša a domácí začali ztrácet půdu pod nohama. Sparta měla územní převahu a ve 25. minutě skóroval Jakub Bukva. Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat, ovšem opět se projevila stará bolest Sparty. Dvakrát Jakub Bukva a ani Tůša příležitosti v další branky ´nepřetavili´. Domácí nesložili zbraně a stále bojovali. Dvakrát se dostali až před sparťanského gólmana Mrázka, ovšem ten je doslova ´vychytal´ a udržel do konce poločasu čisté konto.

Po změně stran se po třech minutách hry dostal do šance Tůša a byl úspěšný. Čtvrtou brankou vzal domácím jakoukoliv naději na zvrat v utkání. Zkázu z pohledu Bělé dokonal v 76. minutě střídající Šašek – 0:5. V závěru ještě Jakub Bukva nastřelil dvakrát tyč.

„Mohu být spokojený s výhrou i předvedenou hrou. Hlavně, že jsme proměnili některé šance. Opět ale zůstaly další nevyužité a bylo jich dost. Takto příznivý výsledek jsem nečekal, o to je cennější. Pochvalu si za disciplinovaný výkon zaslouží celý mančaft. Vyzdvihl bych Mrázka, jenž nás při šancích domácích podržel a nepřipustil tak zbytečné drama,“ neskrýval radost trenér Sparty Radek Sobotík.

DL. ÚJEZD: Mrázek - - Sňozík, L. Marek, J. Švábek, Tribula, Zeman, Jan Bukva, Veleta, Stoklasa, Tůša, Jakub Bukva. Střídali Dravecký