V neděli to zažili mladší žáciFKTachov. FK Tachov – Česká Lípa 0:1 (0:0) – Mladší. Téměř po celý čas utkání hráli domácí na polovině České Lípy. Bohužel, neproměnili ani jednu s velkého výčtu šancí a soupeř je potrestal. Domácí začali náporem a před brankou hostů bylo rušno. Střelecké pokusy Danka, Marka a průnik Bezdičky gólem neskončily. Ve 20. min. vyzkoušel postřeh brankáře Sušanka, úspěšný nebyl ani Honzík. Do kabiny se tak odcházelo za bezbrankového stavu, protože hosté, kromě jednoho rohového kopu, bránu Tachova neohrozili.

Ve druhém poločase tlak a snaha domácích vstřelit branku ještě gradovala. Ve 35. minutě rozehráli rohový kop, ovšem míč prošel přes celou šestnáctkou aniž by ho někdo usměrnil do branky. Ve 37. min. vystřelil Vávra, gólman Volek byl však na svém místě. Dalekonosná střela Honzíka skončila těsně nad břevnem. Vávra z otočky gólmana hostů také nepřekvapil a průnik Danka skončil taktéž u gólmana, který zneškodnil i trestný kop Klesy. V 50. min. přišla snad největší šance Tachova v podobě pokutového kopu. Klesa však poslal míč do tyče. V 52. min. ještě zahrávali domácí rohový kop, také bez zakončení. Se snahou dotlačit míč do sítě Č. Lípy vsadili domácí na hru vabank. V 58. minutě, kdy se hosté dostali snad poprvé k tachovské brance a po chybě v obraně, inkasovali domácí rozhodující branku zápasu – 0:1. Zcela určitě se tak naplnilo pravidlo nedáš - dostaneš.

TACHOV: Žipaj - Danko, Klesa, Marek, Vejvoda, Lanfranchi, Sovka, Bezdička, Honzík, Vávra, Sušanka. Střídali Výleta, Hlad, Tattan, Volka a Sláma. Trenér Janák, asist. trenéra a masér mužstva Hudec, ved. Volka.