Divizní družstvo starších žáků FK Tachov přivítalo na svém hřišti v dalším mistrovském utkání celek Junioru Praha, coby tradičního účastníka soutěže, který každoročně okupuje ve své kategorii přední příčky tabulky. Letos ještě neporažený Junior přijel do Tachova se značným sebevědomím.To ale k velké radosti Tachovanů platilo jen do vzájemného duelu.

Domácí totiž zvítězili 3:1. Začátek utkání se odehrával ve středu hřiště až do 13. minuty, kdy po kolmé přihrávce Dvořák poprvé vystrašil obranu soupeře, i když jeho střela skončila mimo branku. To o šest minut později už tachovský stadion jásal. Dvořák po další rychle rozehrané akci nabil ostrými a střelou po zemi otevřel skóre. Pražané se v prvním poločasu bránili trvalým útokům a nápaditým akcím domácích. Ve 28. minutě opět neuhlídali z levé strany pronikajícího Dvořáka. Ten pohotově upravil účet poloviny utkání na 2:0 pro Tachov. Do druhého poločasu nastoupili hosté s vůlí zvrátit pro ně nepříznivý stav utkání. Hra se přelévala z jedné strany hřiště na druhou.

Další šance Dvořáka a střídajícího Jedličky volaly po gólu. S heslem nedáš, dostaneš si Tachované zahrávali až do 63. minuty. Po chybě v obraně dovolili soupeři snížit na rozdíl branky. Poté se v závěru utkání přesunula iniciativa na kopačky hostů, kteří se snažili o vyrovnání. Tachovští žáci však už vítězství na svém stadionu ubránili. Zaslouženou výhru domácích sledovalo 150 diváků, kteří opět celé utkání svojí podporou a ve vynikající fotbalové atmosféře pomohli domácím k zisku tří bodů.

TACHOV: Landrgott - Veselý, Földeši, Tkáč, M. Šácha, M. Havel, Hána, Ruda, Nevařil, Dvořák, Pšenák. Střídali Jedlička, Šindelář a J. Schweiner.