Favoritům se na hřišti TJ Chodský Újezd v Horní Jadruži nedaří. Domácí mužstvo si po výhře nad Lhotou připsalo další cenný skalp. V průběžné tabulce druhé Mýto porazilo brankou P. Pikla mladšího 1:0. V dramatickém utkání dohrávaly oba týmy bez vyloučeného hráče. V dresu domácích musel předčasně pod sprchy gólman Slivoně a na posledních patnáct minut jej pak úspěšně zastoupil L. Pikl starší.

Slavoj vstoupil do utkání sebevědomě a urostlí hosté měli v soubojích fyzickou převahu. Dufkovo hochy zase zdobila rychlost a jejich kombinační hra dělala soupeři problémy. V páté minutě měl na hlavě vedoucí branku domácí Peklo, ale mířil doprostřed branky. Dvě minuty na to se při příležitosti Koudelky vyznamenal gólman Slivoně. V 11. minutě to byl opět plánský junior Peklo, který v dresu Chodského Újezdu nevyzrál na brankáře Špicla. V dalších několika minutách se hra přelévala z jedné poloviny na druhou, ale akce končily na hranici šestnáctek. V 25. minutě se domácí zlobili na rozhodčího. Petr Pikl postupoval na branku hostů a jeden z obránců jej zastavil nedovoleným způsobem, píšťalka se ale neozvala. O tři minuty později se ocitl v šanci Kurčík, gólman jej vychytal. To už se zase začalo blýskat před oběma brankami. Slavoj mohl jít do vedení ve 28. minutě po akci Koudelky, ale ten nezakončil dobře. Stejný hráč střílel dvě minuty na to těsně vedle. Ani domácí nezůstávali nic dlužni a J. Pikl vyzkoušel pozornost gólmana hostů. Po následném rohovém kopu dobře netrefil hlavou Peklo. Hosté Kořánem vyzkoušeli jen pevnost záchytné sítě za brankou. Gólový moment přišel ve 43. minutě, kdy svůj průnik zakončil P. Pikl – 1:0. Vzápětí mohl zvýšit na 2:0 Peklo, stav se ale do přestávky už nezměnil.

Po přestávce každý z celků chvíli tahal pilku, k vidění bylo hodně akcí, ale stav se neměnil. Ve 48. minutě měl příležitost J. Pikl, vzápětí P. Pikl postupoval sám na gólmana, ale ten byl úspěšnější. V 55. minutě se na druhé straně vyznamenal po akci Koudelky domácí gólman. V 70. minutě se ocitl ve slibné pozici opět Koudelka, ale netrefil mezi tyče. Po krátkém pobytu měl vyrovnání na kopačce střídající Chmelík, Slivoně prokázal své kvality. Byl to ale jeho poslední zákrok.

Po vyloučení mýtského Cafourka a ošetření dvou zraněných hráčů domácích se dal do slovní přestřelky s lavičkou hostů, použil slova, která se „nelíbila" asistentu rozhodčího. Hlavní na jeho pokyn vykázal funkcionáře hostů a Slivoně viděl červenou kartu. Mezi tyče se z pole postavil L. Pikl a svou úlohu zvládl na jedničku. Pojistku v podobě druhé branky mohli přidat Pešta a P. Pikl starší, ale skóre se neměnilo.

„Bojovné utkání, které pro nás skončilo vítězstvím. Myslím si i zaslouženým. Podzimní úkol byl splněn. Hráli jsme sedmkrát doma a byli vždy stoprocentní. Dobrý pocit z podzimu mi kazí jen zbytečné ale oprávněné vyloučení našeho gólmana," řekl trenér domácích Jiří Dufka.

TJ Chodský Újezd – Sj. Mýto 1:0
Poločas: 1:0. Branka: 44. P. Pikl ml. Rozhodčí: König. ŽK: 2:4. ČK: 1:1. Diváci: 80.

Ch. Újezd: Slivoně – Beneš, L. Pikl ml., Peklo, L. Pikl, Trejbal, Vyskočil, J. Pikl, Kurčík, P. Pikl, Pešta. Střídali T. Vejvoda, P. Pikl a T. Medek.