Nováček z Rozvadova bral bod, ale při lepší koncovce mohl získat i tři. V hektickém závěru odmítl tři body v obrovské příležitosti Janoušek, ale chybělo mu více klidu a lepší muška. Ve šlágru osmého kola krajského přeboru remizoval Rozvadov se Slavií Vejprnice 2:2 (PK 3:4). Mladý celek Vejprnic prokázal své kvality a po úspěšném penaltovém rozstřelu si odvezl od západních hranic dva body.

Vejprničtí vstoupili do utkání jako uragán a už v první minutě vykopával Bronec z brankové čáry. O minutu později hosté zásluhou Puhlovského byl stav 0:1. Pro domácí mohlo být ještě hůře, ale kapitán Paul spálil tutovku. Rozvadovští se „zvedali" z těžkého KO, hosté soupeře napadali a nenechali ho kombinovat. Jeden z dlouhých nákopů domácích se šťastným odramem dostal k Janouškovi, gólman hostů zaváhal a domácího „hroťáka" zastavil nedovoleně. Pokutový kop v 11. minutě proměnil Malý – 1:1.

Vyrovnávací branka domácí povzbudila, ovšem Slavia byla stále nebezpečná. Oba celky nakopávaly dlouhé míče a ty dělaly obranám velké problémy. V 15. minutě hlavičkoval rozvadovský Horáček nad branku. Čtyři minuty na to, přišel ze strany hostů míč za obranu Rozvadova a Lhotka s přehledem skóroval – 1:2. Ve 21. minutě na poslední chvíli odvracel nebezpečí Hutta. Na opačné straně přišel „nepovedený" centr Viterny, gólman Hinterholzinger s ním měl velké starosti a vytěsnil míč na rohový kop. Třicátá minuta přinesla příležitost Janouška, ten zaváhal a obránce mu míč vypíchl. Gólmana Bendu „vystrašil" Gratsch, míč šel těsně nad břevno. V závěru poločasu, ve 43. minutě, měl vyrovnání na kopačce po chybě obrany Slavie Janoušek, gólman jej vychytal.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a dlouhé minuty měli územní převahu. V 47. minutě střílel Slowik z trestného kopu těsně nad. Tlak Rozvadova přinesl vyrovnání v 54. minutě, kdy se v šestnáctce prosadil Čížek – 2:2. Domácí „slavili" a minutu od vyrovnání byl úplně sám před Bendou kapitán hostů Paul, míč šel vedle tyče. Po hodině se v poli hra vyrovnala, ovšem útoky domácích byly nebezpečnější. Výjimkou byla ze strany hostů v 60. minutě dalekonosná střela Rady, která jen těsně minula branku. Po té přišly střely Slowika, Hutty a v 75. minutě museli po akci Janouška „zatáhnout" za záchranou brzdu. Trestný kop Malého se mezi tyče nevešel.

Domácí museli být stále na pozoru, protože hbití hráči hostů dělali rozvadovské obraně problémy. Paul a ani ale Lhotka neuspěli. V hektickém závěru se po soubojích hodně „padalo", ale rozhodčí Štokl zůstával ve většině případech ledově klidný. V závěru měli blíže ke třem bodům domácí, Slowik a Malý neskórovali. V 88. minutě se ocitl v „ložence" Janoušek, ale v rozhodujícím okamžiku „selhal".

Penaltový rozstřel za domácí nezvládli zkušení Malý a Hutta. Hosté neuspěli jen po penaltě Hory a proto si odvezli dva body.

„Upozorňovali jsme hráče na začátek zápasu a bohužel to bylo z naší strany špatné. Soupeř nás napadal a nám nezbylo než hrát dlouhé míče. Dokázali jsme vyrovnat, pak jsem udělal hrubku, kdy jsem podcenil dlouhý míč a soupeř nás potrestal. Za první poločas jsme si body nezasloužili, ve druhém byli i lepší, takže z tohoto pohledu bod bereme, jsem s ním spokojený. Penalty nechci komentovat, já je v této soutěži neuznávám," zhodnotil utkání hrající trenér Rozvadova Martin Bronec.

Rozvadov - Benda - Viterna, Horáček, Bronec, Slowik, Hobza (46. Bečvář), Malý, Hutta, Janoušek, Foldeši, Čížek.