Druhý zápas zimní přípravy sehrál divizní FK Tachov na domácí umělé trávě proti Slavii Vejprnice. Hosté se sice dostali do vedení, ale konečné skóre 4:2 vyznělo ve prospěch divizního zástupce.

Účastník krajského přeboru začal utkání s větší chutí než Tachov. Přesto, že měli domácí míč častěji na svých kopačkách, útoky Slavie byly nebezpečnější a po jednom z nich se ujala v 11. minutě vedení brankou Kasíka. Blízko k vyrovnání měl v dalším průběhu prvního poločasu Žemlička, ovšem stav se neměnil a to ani po zakončení Folejtara. Ve 23. minutě to byli opět hosté, kteří se dostali až před gólmana Houdka. Paul však ve slibné pozici nedal mezi tyče. Následně hbitého Kasíka vychytal Houdek. Ve 35. minutě zahrávali hosté trestný kop a Rada jen těsně minul branku. Ve snaze vyrovnat se Tachované tlačili do útoku, ale na vyrovnání si museli počkat až do 37. minuty, kdy pohlednou akci zakončil po Folejtarově přihrávce Sadílek – 1:1. Před přestávkou se ještě ve slibné pozici ocitl Ruda, ale stav zůstal nerozhodný.

Po přestávce vyběhl na umělý trávník také Stružka s Kovaříkem a oba dokonale „rozhýbali" hru. Hosté se už do útoku dostávali jen sporadicky, ale přes velkou převahu Tachova zůstal nerozhodný stav až do 70. minuty, kdy se po předchozích šancích Sadílka, Stružky, Kovaříka, Tušla a Šmída trefil kanonýr Tachova Kovařík – 2:1. Zvýšit vedení mohl ještě Šmíd, který je v Tachově na zkoušce z Petřína. V 77. minutě byl v pokutovém území nedovoleně zastaven Habart a Kovařík nadvakrát zvýšil na 3:1. O minutu později se trefil i „nováček" Šmíd – 4:1. Deset minut před koncem snížil Kuhajda a v 84. minutě šanci stejného hráče zneškodnil po předchozích zmatcích v obraně brankář Houdek. Příležitosti Kovaříka a Matase v závěru už změnu nepřinesly.

Tachov: Houdek – Habart, Knakal, Tušl, Ruda, Folejtar, Matas, Žemlička, Sadílek, Šmíd, Hudec. Střídali Kovařík, Stružka a Viterna.