Naděje výběru Okresního fotbalového svazu Tachov U12 navázaly na úspěch svým mladších „spoluhráčů" a také ony zvítězily v halovém turnaji šesti výběrů.

O „Pohár předsedy OFS Cheb" se hrálo už po deváté a jako už tradičně, v hale Lokomotivy. Představily se tam týmy OFS Tachov, Domažlice, Plzeň-město, Cheb, Sokolov a Karlovy Vary.

V Chebu vstoupil „náš" výběr do turnaje utkáním se Sokolovem a po výborném výkonu, který chvílemi přecházel v exhibici, zvítězil jasně 11:2. V dalším duelu změřili „Tachované" síly s nevyzpytatelným týmem OFS Plzeň-město. „Plzeňané šli také v první minutě do vedení. Naši kluci však zvýšili obrátky a otočili na 4:1, Soupeř kontroval na 4:2, ale naši odskočili na 5:2 a nastal přetahovaná 5:3, 6:3, 6:4. Poté si už kluci řekli dost a upravili na konečných 8:4," popsal dramatický průběh vedoucí OFS Tachov a vedoucí úseku mládeže při OFS Tachov Tomáš Koubek.

Ve třetím utkání bylo na programu derby s týmem OFS Domažlice. „Našim" opět utekl začátek. Domažličtí se ujali vedení, ale brankami Flachse, P. Prachta a Šmejkala Tachov zápas otočil. Soupeř byl ovšem stále nebezpečný, podařilo se mu snížit na 3:2, ale více už se skóre nezměnilo.

Po obědě přišel na řadu nemocemi zdecimovaný tým OFS Karlovy Vary, který hrál pouze s pěti hráči (bez možnosti střídání). Následovalo jasné vítězství 10:0.

„V posledním utkání turnaje jsme narazili na pořadatele z OFS Cheb. Utkání bylo přehledem zmařených šancí a nastřelených tyček. I přes tuto střeleckou smůlu jsme slavili vítězství 4:2," popsal průběh závěrečného zápasu vedoucí.
Výběr OFS Tachov prošel celý turnaj bez ztráty bodu a zvítězil s celkovým skóre 36:10 z pěti utkání. Jako třešnička na dortu bylo vyhlášení nejlepšího střelce turnaje, kterým se stal „strážsko tachovský" Dominik Pracht.

„Kluci podali vynikající kolektivní výkon a nehleděli na to, kdo dá gól. Hráli tak aby dali více gólů než soupeř. Musím však vyzdvihnout výborný výkon náhradníka Václava Šmejkala, který byl povolán za nemocné borce – Vikiho Gontkoviče a Lukáš Hudlera," pravil k vystoupení tachovského výběru Koubek a dodal: „U obou turnajů platí obrovské poděkování a ocenění práce oddílových trenérů, kteří se svým nadšením a zápalem starají o budoucnost fotbalu v našem okresu."

Výsledky U12: OFS Tachov – OFS Sokolov 11:2 (branky D. Pracht 4, Zeman 3, Kropáč 2, Flachs, Horváth);- OFS Plzeň-město 8:4 (D. Pracht 4, Kropáč 2, Zeman, Šmejkal);- OFS Domažlice 3:1 (Flachs, Pracht P., Šmejkal);- OFS Karlovy Vary 10:0 (Šmejkal 3, P. Pracht 3, D. Pracht 2, Flachs, Zeman);- OFS Cheb 4:2 (Šmejkal 2, Flachs, Zeman).

Pořadí: 1. OFS Tachov; 2. OFS Plzeň – město; 3. OFS Cheb; 4. OFS Domažlice; 5. OFS Karlovy Vary; 6. OFS Sokolov.

Sestava OFS TC: Quang Huy Nguyen – Honza, Kropáč, Zeman, Horváth, Šmejkal (vš. FK Tachov), D. Pracht, P. Pracht (S. Stráž/FK Tachov), Flachs (Baník Stříbro). Trenéři: L. Hrubý, Zd. Kropáč. Vedoucí týmu: T. Koubek.