O víkendu bylo sehráno osmé kolo nejvyšší okresní soutěže. Výsledky napovídají, že na některých hřištích se odehrála dramata a příznivci se rozhodně nenudili, střelci se totiž nešetřili. David Kolářský z Konstantinek dal čtyři branky, kanonýr Částkova Jaroslav Boček tři, ale ani ty na výhru nestačily.

Do ochozů přišlo jen 355 diváků, nejvíce v Bezdružicích (65) a nejméně  v Damnově (30).   Padlo 45 branek a největší gólové hody byly k vidění ve Studánce a v Damnově (9). Jediná branka padla v Záchlumí. Rozhodčí napomínali 27 hráčů a vyloučeni byli částkovský Neumann a Němec s Janoutem ze Kšic. 

Černošínští potvrdili v Záchlumí, že moc branek nedostávají, ale také z jejich střílením jsou na štíru. Nelze se pak divit, že vzájemný duel těchto soupeřů rozhodla jediná trefa. Motor si připsal tři body zásluhou K. Kříže (1:0).

Sulislavští prožívají hodně nepovedený podzim a tentokrát to potvrdili v zápase s Planou. Domácí šli sice už v osmé minutě brankou Hanzlíka do vedení, ale Plánští ještě do poločasu nachytali obranu soupeře v nedbalkách. Hosté měli bleskový vstup do druhého poločasu a během čtvrthodiny vstřelili další tři branky. Sulislavtí tak po tomto kole klesli na samé dno tabulky (1:6).

Dramatické utkání se odehrálo v Damnově, kde domácí prohrávali v 51. minutě s Hraničářem i zásluhou hattricku Bočka 1:4 a vše nasvědčovalo tomu, že hosté dovedou zápas do vítězného konce. Opak byl pravdou a zrodil se největší obrat kola. Na čtvrtou branku hostů odpověděl po hodině hry Pelc a na rozdíl jednoho gólu snížil Butorka. V 79. minutě byl za zmaření příležitosti vyloučen částkovský gólman Neumann a Šály dvěma brankami dokonal obrat (5:4).

Od domácího Kostelce se čekal větší odpor, ale jeho odhodlání vzalo za své po šestadvaceti minutách, kdy čtyřikrát inkasoval a nic na tom nezměnilo ani snížení M. Jamriškou. Tachovská rezerva si ve druhém poločasu vedení pohlídala a přidala ještě jednu trefu (1:6).

Další divoký výsledek se zrodil ve Studánce, kam přijely Konstantinky. Obě mužstva se vrhla do útočení a zapomínala na obranu. V první minutě šlo Dynamo do vedení,  vzápětí vyrovnal Kolářský a to byl začátek jeho gala představení. V šesté minutě domácí opět vedli, ale Lázně měly Kolářského, který vyrovnal a přidal v rozmezí 20. až 21. minuty další dvě branky. Aby toho nebylo málo, tak Dynamo do přestávky vyrovnalo. V 60. minutě se trefil střídající Tahavský a tím se gólový účet zápasu uzavřel (4:5).

V rušném a nervozním utkání nenavázali Kšičtí na předchozí výkony a Borští je dokonale zaskočili. Domácí soupeři ulehčili výhru tím, že od 50. minuty hráli bez dvou vyloučených (1:4).

Lomští na hřišti Bezdružic vedli v 50. minutě 2:0, ale pak se Jiskra probudila a překvapení nepřipustila (5:2). 

Fakta k utkáním a sestavy všech mužstev najdete ve čtvrtečním vydání Tachovského deníku.