Účastník krajského přeboru, TJ Rozvadov, vstoupil do přípravy trochu rozpačitě. Oficiálně měla začít utkáním s TJ Klatovy, ale to se v sobotu nehrálo. Rozvadovští nedali mužstvo dohromady.

„Sešli jsme se v pátek, den před zápasem a bylo nás šest. Kluci volali, že jsou marod, dva že musí v sobotu do práce. nebyli jsme schopni to dát dohromady, tak jsem to raději odvolal," pravil trenér TJ Rozvadov Martin Bronec, který je ale přesvědčený, že k pátečnímu utkání ve Stříbře nastoupí. „Budeme zkoušet čtyři nové hráče. Jednoho z Viktorky Plzeň, dva kluky z Bohemians a Papouška z Částkova, který už byl s námi na tréninku a jeví se velmi dobře. Uvidíme, jak si případné posily povedou v přípravných utkáních," řekl Deníku rozvadovský kouč.

V kádru dojde, podle trenéra, určitě k nějakým změnám. Podle posledních zpráv je na odchodu do Německa Malý, na druhé straně se z hostování v Křimicích vrací Křehlík a na dobré cestě je jednání s Janem Ptákem, jenž by měl posílit Rozvadov na postu brankáře. O tom, kdo nakonec bude hrát v jarní části v dresu Rozvadova rozhodnou přípravná utkání a také jak dopadnou jednání s hráči i jejich mateřskými kluby.

„V současné době nemůžu říct nic konkrétního, ale věřím, že se nám společnými silami v klubu povede, abychom byli na jaro dobře připraveni, kádr byl dostatečně kvalitní a široký," je optimistou trenér.
Rozvadov se bude připravovat dvakrát týdně a o víkendu ho čekají přípravné zápasy. Ve středu se budou fotbalisté od hranic připravovat společně s Tachovem.

V pátek se Rozvadov od 18.00 hodin utká ve Stříbře s místním Baníkem, 14. února ho čeká pohárové utkání se Spartou Dlouhý Újezd. Dále mužstvo prověří 21. února německý celek a 28. února divizní Karlovy Vary.