Prvních 15 minut měli domácí územní převahu, hosté se nedostali k jejich šestnátce. V 1. minutě se dostali do veliké šance, ale Fencl nezpracoval balon. Druhá čtvrthodina byla ze strany domácích nervoznější, nedařily se přesné nahrávky.

Domácí pak po hrubé chybě stopera a faulu brankáře Faltuse inkasovali z pokutového kopu, který proměnil Tomáš Duka. Druhý poločas začal opět tlakem domácích a hned ve 32. minutě vyrovnali. Po výborné přihrávce Vávry zakončil Danko. Pak se hra na dalších dvacet minut vyrovnala s menšími šancemi na obou stranách.

Hosté se po pěkné akci po pravé straně jednou zaradovali, ale pomezní rozhodčí Schneider signalizoval při koncové přihrávce ofsajd a gól neplatil. V závěru utkání předvedli domácí ještě jednu pěknou fotbalovou akci a po nahrávce Danka z dálky vsítil pod břevno branky hostů Klesa. V 58.minutě ještě hosté ohrozili branku Faltuse, ale střela mířila nad. Opravdu ligovou atmosféru a kulisu připravili domácím borcům skalní fanoušci FK společně s fandícími rodiči, a pomohli tak mladým nadějím zvládnout divizní premiéru.

Branky: 24. Duka 0:1, 32. Danko 1:1, 57. Klesa 2:1. ŽK 1:0.

Rozhodčí: Košan, Schneider, Šlauf .

FK Tachov: Faltus, Honzík, Klesa, Výleta (Vácha), Tattan, Šlehofer, Danko, Vávra (Dlouhý), Bezdička, Fencl (Hald), Tušl (Sušanka). Trenér František Janák, asist. trenéra a ved. mužstva Radek Volka

Trenér František Janák: „Utkání předcházela veliká nervozita, začátek se povedl, měli jsme hned na začátku dvě tutovky. Šli jsme sami na bránu, ale neproměnili. Hosté pak hru vyrovnali a po hrubé chybě stopera a faulu našeho gólmana šli do vedení z pokutového kopu. O přestávce jsme si v kabině upřesnili, jak se bude hrát a co na soupeře platí a hned po dvou minutách jsme vyrovnali. Po zbytek utkání byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Po pěkné akci v závěru utkání jsme šli do vedení a skóre udrželi až do konce. Kluky můžeme za jejich snahu pochválit, silná podpora byla i na tribuně. Za to opravdu veliké dík všem tachovským fandům, kteří nás přišli podpořit.“