Sportovní hala v Tachově byla dějištěm turnaje starších přípravek ročník 2006 a mladší. Z prvenství se radoval „domácí" tým FK Tachov, který ve finále hrál z RH Cheb 2:2 a na penaltty vyhrál 7:6.

O prvenství ve své skupině bojovali mladí Tachované s dobře hrajícím Senco Doubravka. Po boji zvítězili 2:1. „Kluci dobře bránili a rychlím přechodem do útoku přehrávali soupeře. Bylo vidět, že oproti loňskému roku se zlepšili v kombinaci a po technické stránce si také více věří," řekl na adresu finalisty jeden z trenérů Radek Mráz.

Ve druhé skupině hráli o finále loňský vítěz RH Cheb proti silné Viktorii Mariánské Lázně. RH Cheb zvítězila a ve finále se utkala s domácím FK Tachov. Finále nabídlo velmi napínavý zápas, který se musel divákům líbit. Hosté z Chebu vedli už ve čtvrté minutě 2:0 a kontrolovali utkání. Zdálo se, že si odvezou z Tachova další vítězství. Domácí ale snížili Hrabovským na 2:1 a mírný respekt ze soupeře, se kterým nastoupili do finále, opadl. Tachov vyrovnal hru a k vidění byl fotbal se spoustou pěkných kombinací a šancí na obou stranách. Chebští mohli rozhodnout dvě minuty před koncem ale Veleta v brance FK vytěsnil střelu do šibenice na roh. V poslední minutě sehráli tachovští pěknou akci. Na jejím konci byl Hoai Nam Duong (Tomáš) a krásnou střelou do šibenice vyrovnal na konečných 2:2.

Na řadu tak přišly penalty. V těch domácí zvítězili 7:6 a mohli se radovat z celkového vítězství turnaje.

„Musím kluky pochválit za výborné výkony a bojovnost. Každý z nich vydal ze sebe maximum. Jsou schopní kombinovat a individuálně se prosadit. Ve finále byla vidět síla a bojovnost týmu, který se nevzdal ani za nepříznivého stavu. Je radost sledovat, že kluky fotbal baví a chtějí na sobě pracovat. Nechci vyzdvihovat jednotlivce, pochvalu si zaslouží všichni," dodal Mráz.

Tachov: Veleta – Krakovský, Čmiko, Lazorka, Huan Nguyen, Krýsl, Balín, Nam Duong, Hrabovský, Vrkoč, Roháč, Veleta. Trenéři R. Mráz a K. Štrincl.