Dohrávané utkání  osmnáctého kola krajské soutěže 1. A třídy ve fotbalu mezi T. Přimda a TJ Rozvadov skončilo jako na podzim nerozhodně 1:1 a bod za penaltový rozstřel si opět připsali Rozvadovští.
V podhradí se při okresním derby ukázalo, že Rozvadov neumí na přimdský Tatran zahrát. Vysoce favorizovaní hosté nedokázali svou herní převahu přetavit více než v jednu branku a to na bojující Tatran nestačilo.

Prvních pět minut se obě mužstva „oťukávala", ale postupem času byli domácí stále více „zalezlí" před svoji šestnáctkou. Před brankou Landrgotta si Rozvadovští vytvořili slibné situace, ale šanci jako takovou neměli. Dravecký hlavičkoval vedle, stejně nepřesný byl Horáček. Ve 12. minutě přišel jeden z klíčových momentů zápasu. Přimdský Opava zahrál v pokutovém území rukou, ovšem píšťalka rozhodčího zůstala přes protesty hostů němá. O dvě minuty později si Tatran „vymodlil" nedovolený zákrok před brankou hostů a k míči se postavil Demali.

Jeho pokus prošel děravou zdí a Benda byl u míče pozdě – 1:0. Po převaze  to byl pro hosty šok. Míč na svých kopačkách měli sice o poznání častěji než soupeř, z tlaku přišly jen pološance, které obrana domácích spolu s gólmanem vyřešila. V 19. minutě zahrával trestný kop Hobza, ale Landrgott byl na místě. Průnik Čížka skončil jen rohovým kopem a dělovka Janouška vyprášila rukavice Landrgotta. Hosté se dožadovali ještě dvakrát při zmatcích v šestnáctce Tatranu pokutového kopu, ale to bylo jen jejich zbožné přání. Přimdští se zmohli jen na rušivé protiútoky a hrozili ze standardních situací. Po jedné z nich pálil nebezpečně T. Malý, gólman Benda kryl. V závěru poločasu mířil z trestného kopu rozvadovský Čížek těsně nad a na druhé straně vyzkoušel pozornost brankáře Coufal.

Druhý poločas se prakticky odehrával na polovině Tatranu a na té druhé mohla, až na malé výjimky, trénovat přípravka. Ze strany Rozvadova to ale bylo otevírání „konzervy" tupým nožem. Domácí jen hasili nebezpečí před svou branku a míč na polovinu Rozvadova dostali jen zásluhou odkopů. Postupného útočení bylo pomálu, spíše žádné.  Mráček střílel nad branku, centr do šestnáctky odvracel Opava jen na rohový kop, převaha byla až drtivá, ale šance na vyrovnání v nedohlednu. Střelecké pokusy hostů končily mimo tyče. Příležitost k vyrovnání měl v 64. minutě Havel, ale jeho slabou dorážku gólman kryl. Další klíčový moment utkání přišel v 68. minutě, kdy Čížek přehlavičkoval oba stopery Tatranu a míč dostal podél Landrgotta do sítě Dravecký – 1:1.

 Domácí se zlobili na asistenta rozhodčího, který „zapomněl" při této akci zvednout pro ofsajd praporek, ale ten si trval na svém rozhodnutí. Zdálo se, že by mohli favorizovaní hosté výsledek otočit, ale jejich koncovka byla žalostná. Slowik, Kabourek a Dravecký pálili vedle. Nudícího se gólmana Bendu vystrašil v 79. minutě polocentr, polostřela Opavy, která jen těsně minula šibenici. Na rohový kop nedosáhl v 82. minutě ve slibné pozici Kovárník. Poslední šanci Rozvadova měl v 84. Čížek, ale toho vychytal Landrgott.  

V penaltovém rozstřelu byly obě „pětky" úspěšné, v dalším pokračovaní dva „mečboly" Tatranu odmítli Opava a později Landrgott. Rozhodnutí přišlo v desáté sérii, kdy rozvadovský Benda proměnil a domácí Karásek selhal.

T. Přimda–TJ Rozvadov 1:1 (PK 7:8)
Poločas: 1:0. Branky: 14. Demali – 68. Dravecký. Rozhodčí: Fillinger. ŽK: T. Malý, Demali – Dravecký, Křehlík. Diváci: 110.

Přimda: Landrgott – Sopko, Opava, T. Malý (65. O. Malý), Karásek, Krýsl, Földeši, Demali (88. Brouzda), Kovárník, Coufal, Tkáč. Trenér Sopko.
Rozvadov: Benda – Viterna, Kabourek, Horáček (46. Havel), Janoušek, Slowik, Hobza, Dravecký, Mráček, Čížek, Křehlík.  Trenér Chada.