Se startem okresních fotbalových soutěží přichází další „kolo" Tip ligy Tachovského deníku 2015, ve které se tipují výsledky zápasů republikových, krajských a okresních soutěží. Na Tachovsku odstartuje podzimní část Tip ligy s prvním kolem okresních soutěží, tj. 22. srpna.
Generálním sponzorem soutěže je Expert elektro a na nejlepší tři tipéry čekají opět velmi hodnotné ceny.

První kupon tak uveřejníme v pondělí 17. srpna. Tipovat se bude na víkendové zápasy 22. a 23. srpna. Úvodní kupon si musí zajistit také soutěžící, kteří chtějí v dalších kolech tipovat pomocí internetu.
Pravidla Tip ligy čtenářů Deníku, jaká soutěžící znají z minulých let, zůstávají stejná,
inf. na //www.denik.cz.//.

V Tip lize čtenářů bude i letos odměněn vítěz jednotlivých kol. Připraveny jsou pro úspěšné tipéry ceny od dlouhodobého partnera a sponzora Rodinného pivovaru Chodovar a Řeznictví Tolar, Tachov.

Na hodnotné ceny se může těšit také nejlepších deset soutěžících. Prvenství mezi jednotlivci obhajuje Jiří Bouše ze Stříbra.
Vzhledem k četným připomínkám soutěžících budou kupony na dané kolo vycházet na stránkách Tachovského deníku vždy od pondělí do čtvrtka!!!

Opět se rozběhne populární soutěž čtyřčlenných!!! družstev, kde zůstávají stejná pravidla jako v jarní části.
Název týmu vyplní soutěžící vždy do určené kolonky „Kolektiv." Vítězný tým si odveze sud piva, prvenství obhajují Fouňáci Chodský Újezd.
Upozornění pro účastníky soutěže: Kupon je platný jen tehdy, když jsou vyplněny všechny kolonky, tj. i kontaktní telefonní číslo