Se startem fotbalových soutěží přichází další „kolo" Tip ligy Tachovského deníku 2014, ve které se tipují výsledky zápasu republikových, krajských a okresních soutěží. Na Tachovsku odstartuje podzimní část Tip ligy tentokrát 11. srpna, kdy vyjde první kupon pro první kolo a tipovat se bude na utkání hraná 16. a 17. srpna.

Úvodní kupon si musí zajistit také soutěžící, kteří chtějí v dalších kolech tipovat pomocí internetu. Pravidla Tip ligy čtenářů Tachovského deníku, jaká soutěžící znají z minulých let, zůstávají stejná, inf. na //www.denik.cz./
Generálním sponzorem soutěže je Expert elektro a na nejlepší tři tipéry čekají jako vždy velmi hodnotné ceny.

V Tip lize čtenářů bude i v podzimní části odměněni vítězové jednotlivých kol. Připraveny jsou pro ně ceny od partnera Tachovského deníku a dlouhodobého sponzora Rodinného pivovaru Chodovar v Chodové Plané a Řeznictví Tolar Tachov.
Na hodnotné ceny se může těšit také nejlepších deset soutěžících. Kupony na dané kolo budou vycházet na stránkách Tachovského deníku vždy od pondělí do čtvrtka!!!

Opět se rozběhne populární soutěž čtyřčlenných!!! družstev, kde zůstávají stejná pravidla. Název týmu vyplní soutěžící vždy do určené kolonky „Kolektiv." Vítězný tým si odveze sud piva, prvenství obhajují Sparťánci Bor.
Upozornění pro účastníky soutěže: Kupon je platný jen tehdy, když jsou vyplněny všechny kolonky, tj. i kontaktní telefonní číslo.