V dalším kole České fotbalové ligy prohrál nováček z Tachova v Převýšově 0:2 a tak další pokus o první výhru na hřišti soupeře nevyšel. Tachované nesehráli špatné utkání, domácím byli vyrovnaným soupeřem. V útoku ale slibné příležitosti neproměnili a inkasovali velmi laciné branky z rychlých brejků.

Hosté vstoupili do utkání aktivně, ovšem příležitosti Hrdličky a hlavičkujícího Rudy zůstaly nevyužité. Ve 14. minutě zahodil domácí Mareš první šanci svého týmu. Tři minuty na to podnikli domácí rychlý protiútok, hosté před vlastní šestnáctkou zahráli rukou a míč z trestného kopu Mareše zapadl k tyči – 1:0. Ve 24. minutě opět hosté ztratili míč na polovině Převýšova a přišel rychlý kontr. Houdek první střelecký pokus ještě vyrazil, ale na dorážku Trubače už byl krátký. Hosté se nevzdávali a při zakončení Hudce, Dvořáka a Hrdličky byl domácí gólman Stejskal pozorný.

Ve druhém poločasu si Převýšov pozornou obranou hlídal slibný náskok a Tachov do „loženky" nepustil. Sám několikrát vyzkoušel postřeh Houdka. Ten zasahoval už v 54. minutě, na druhé straně se nevedlo Třískovi. V 60. minutě se ve slibné pozici ocitl Mareš, ovšem nemířil přesně. Slabou hlavičku tachovského Knakala chytil gólman. S přibývajícími minutami hosté obranu stále více otevírali a Převýšov měl několik příležitostí. Trubač a ani Mareš sami před brankářem Houdkem toho nepřekonali. Když ani Tachované nebyli v koncovce úspěšní, skončilo utkání výhrou domácích 2:0.

„Inkasujeme v prvním poločasu laciné branky. To je náš největší problém. Soupeř je pak doma na koni a těžko se pak ten zápas obrací," řekl stručně k utkání trenér Tachova Stanislav Purkart.

SK Převýšov – FK Tachov 2:0
Poločas: 2:0. Branky: 17. Mareš, 24. Trubač. Rozhodčí: Váňa. ŽK: 3:2. Diváci: 180.

Tachov: Houdek – Ruda (73. Folejtar), Matas, Knakal, Habart, Staněk, Kravar, Hrdlička, Hudec, Dvořák, Tříska. Trenér: St. Purkart.