Okresní derby ve fotbalové 1. A třídě mezi TJ Rozvadov a T. Přimda skončilo remízou 1:1. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a berou jako nováček  první dva body.

U západních hranic se utkala dvě mužstva, která v soutěži ještě nebodovala a herní projev tomu také napovídal. Hrálo se sotva průměrné utkání a jen některé jeho pasáže snesly přísnější měřítko.
Domácí Rozvadov vstoupil do utkání aktivněji. Přimdský gólman Landrgott musel krýt střelu Bečváře a příležitost J. Horáčka. Tatran se dostal k vážnějšímu ohrožení branky až ve 14. minutě zásluhou Malého. První důležitý okamžik zápasu přišel ve 21. minutě, kdy domácí založili rychlý protiútok, do souboje s gólmanem Landrgottem se dostal Kabourek a byl nedovoleně zastaven. Výhodu pokutového kopu proměnil ve vedoucí branku Pavel Hobza – 1:0. Odpověď Tatranu přišla o šest minut později. Kovárník našel nezištně Malého, ten trefil tyč a odražený míč poslal do sítě Mucha – 1:1. V dalších minutách pokračovala obě mužstva stejně jako začala. Hra byla plná nepřesností a odpovídala tomu také koncovka. Trestný kop domácího Slowika chytil Landrgott a další pokusy končily nad brankou v ochranných sítích. Neúspěšní byli na straně Rozvadova J. Horáček, Bečvář a na druhé  Zámeček s Malým.

Až na nepřesnou střelu Jana Hečky se v úvodu poločasu nic podstatného neudálo. Hra dvě stovky diváků nenadchla a nebýt několika ostřejších zákroků, tak to byla fotbalová nuda. Přísnější měřítko přišlo až po hodině hry, kdy nejprve rozvadovský Janoušek ze tří metrů hlavičkoval nad branku a na druhé straně přišla ukázková akce Kovárníka s Malým. Radost z dosažené branky zkazil hostům zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Další souboj Malého s brankářem Rozvadova Bendou skončil srážkou a oba si přivodili zranění na hlavě. Zatímco Malý střídal, Benda s „turbanem" musel zpátky do branky. V 68. minutě hlavičkoval nad branku Jan Hečko a to bylo ze strany Tatranu na dlouhé minuty všechno. Iniciativu převzal Rozvadov. Pavel Hobza zakončoval nepřesně. V 70. minutě se dostal na hřiště i jeho bratr Petr, nejdříve střílel vedle a jeho „samostatný nájezd" gólman Landrgott vychytal. Slibnou příležitost neproměnil v 78. minutě Dravecký. Hosté hrozili jen z ojedinělých protiútoků, o to více byly nebezpečné. Po jednom z nich zahodil „tutovku" Jan Hečko. V 80. minutě zahrávali Rozvadovští trestný kop a Pavel Hobza nastřelil tyč. Následný protiútok Kovárníka a Muchy skončil nepřesnou přihrávkou. V hektickém závěru šel sám na Bendu přimdský Jan Hečko a jeho „dloubáček" skončil těsně vedle tyče. V penaltovém rozstřelu se rozhodlo až v osmé sérii, kdy proměnil domácí Slowik a Benda střelu Opavy kryl.

TJ Rozvadov–T. Přimda 1: 1 (PK 6:5)
Poločas: 1:1. Branky: Pavel Hobza (PK) – Mucha. Rozhodčí: Brož. ŽK: Kabourek, Janoušek – Landrgott, Zámeček, Kovárník. Diváci: 200.

Rozvadov: Benda – Viterna, Kabourek, Jan Horáček, Janoušek, Slowik, Pavel Hobza, Bečvář, Dravecký, Čížek (70. Petr Hobza), Křehlík (55. Svoboda).Trenér Chada.

Přimda: Landrgott – Sopko, Opava, Jan Hečko, Teplárek, Zámeček, Karásek, Brouzda, Mucha (80. Jar. Hečko), Malý (67. Krýsl), Kovárník. Trenér Sopko.