V podhradí se ve druhém kole 1. B třídy představila rezerva Slavoje Koloveč a přimdský Tatran dokázal silného soupeře porazit 3:1. Hosté měli zejména ve druhém poločasu herní převahu, ale Tatran zase v sestavě Stece. Vyhlášený kanonýr vsítil hattrick.

V sedmé minutě postupoval domácí Demali sám na branku, ale nedal. O tři minuty později jej ale „zastoupil" kanonýr Stec a poslal Tatran do vedení. Obě mužstva se snažila o kombinační hru a k vidění byl zajímavý zápas. Přimda byla aktivnější, ovšem útoky Slavoje byly méně častější, ale o to nebezpečnější. Při jednom z nich se dostal do příležitosti Kadlec, ale z „pětky" trefil jen Malého. Soupeř pak měl desetiminutovku, kdy se usadil na polovině Tatranu, ovšem do větší příležitosti se nedostal. Ve 24. minutě se z protiútoku dostal do šance domácí Chmiel a jeho střela skončila nad brankou. Čtyři minuty na to zahrávali Přimdští rohový kop a Stec prokázal své kvality – 2:0. Po této brance měli mírně navrch domácí, ovšem další gól přes příležitosti Krýsla a Chmiela nepřidali. Na druhé straně pokazil radost hostům ze vstřelené branky zdvižený praporek asistenta rozhodčího a když Pergl postupoval sám na branku a míč si ukopl, skončil první poločas 2:0.

Druhý poločas se hrál převážně v režii hostů. Už ve 49. minutě snížili Rejtharem na 2:1 a obrana Tatranu si v dalších minutách moc nevydechla. Nápor hostů byl velký, ale nejvážnějším ohrožením branky Bobčíka byla střela Gabriela z 59. minuty, která skončila na tyči. Z ojedinělého protiútoku vychytal domácího Sopka gólman Fillinger. Více příležitostí si vytvořili hosté. Duchoň, Pergl a znovu Duchoň sice měli šance na vyrovnání, ovšem stav se neměnil. Obranu Slavoje zaměstnal Stec a Hečko. S blížícím se závěrem utkání se paradoxně už hosté do žádné velké příležitosti nedostali a v 90. minutě přišel kontr, který s přehledem zakončil Stec. Zkompletoval tak svůj hattrick a „zařídil" domácím vítězství. 

„Spokojený jsem s výsledkem a s hrou jen v prvním poločasu, ve druhém nás soupeř přehrával. My ale měli Stece a ten měl formu, dal tři góly a to rozhodlo," zhodnotil stručně zápas asistent trenéra T. Přimda Josef Brouzda.

Tatran Přimda – Sj. Koloveč B 3:1
Poločas: 2:0. Branky: Štec 3 – Rejtar. Rozhodčí: Orlík. ŽK: 2:1. Diváci: 40. 

Tatran: Bobčík – Sopko, Opava, Jan Hečko (46. P. Andrle), Stec, Karásek, Krýsl, Chmiel (70. Petráška), Jaroslav Hečko, Demali (75. Tkáč), Malý.