Nováček krajského přeboru, TJ Rozvadov, se opět představí na domácím trávníku. Dnes od 17.00 hodin přivítá rezervu Rokycan.

Rozvadovští, podle slov trenéra Martina Bronce, krutou prohru z prvního kola se Slavojem Koloveč (0:4) už hodili za hlavu a připravují se poctivě na další utkání.

„Já jsem i přes prohru kluky pochválil. Herně jsme určitě nepropadli. Zejména v prvním poločasu to byl od nás dobrý výkon. Rozdíl byl jen v proměňování příležitostí. My to nedokázali, soupeř potrestal každou naší chybu. Rozhodně máme na čem stavět," vrátil se ještě k úvodnímu utkání rozvadovský lodivod, jenž utkání s Rokycany přisuzuje velký význam.

„Pro nás je to velmi důležité utkání. Hrajeme doma a tam bychom ztrácet moc neměli. Ve třetím kole jedeme na hřiště silných Přeštic a domácí výhra by nám pomohla hlavně psychicky. Jet tam bez bodů by nebylo dobré, dostali bychom se zbytečně pod tlak," je si vědom důležitosti utkání kouč. Rozvadovští absolvovali úterní trénink v pohodě a na tom pátečním (pozn. red.: článek vznikl v pátek dopoledne) by se měl trenéru a jeho asistentu Jaroslavu Hejkalovi sejít kompletní kádr. „Stále ale máme problém na postu gólmana. Po dohodě s Tachovem nám „půjčí" mladého Kopoloviče, Benda se do zápasu určitě dohromady nedá. Pták si na tréninku obnovil zranění zad a nebyl by stoprocentně připravený," popsal peripetie s gólmany Bronec.

Do utkání jde ale jinak s kompletním kádrem. „Uvidíme, jak dopadne před zápasový trénink. Jsme komplet, počítáme s několika změnami v základní sestavě, ale to vše je odvislé od zdravotního stavu hráčů a jejich formě. Uvidíme po tréninku," nechtěl více prozradit trenér. „Věřím, že utkání zvládneme a po víkendu budeme mít na svém kontě tři body," je před duelem optimistou Bronec.