Skoro v pravé poledne odehráli v sobotu na dobře připraveném trávníku přípravný duel. Oběma trenérům nešlo o výsledek, ale hlavně vidět své hráče a posily v akci.

Zápas který se nesl v přátelském a fair duchu, nakonec skončil remízou 4:4. Sparta vedla sice 2:0, Rozvadovští hlavně zásluhou Horáčka otočili a po půli to bylo 2:4. Za Sparťany nakonec srovnal dvakrát po sobě Petr Földeši.

V rudém se ukázali Kulíř, Braun a navrátilec Martin Dvořák. Hrajícímu trenérovi Rozvadovských, Martinu Broncovi, se zase předvedli brankář Rychna, v poli Havlas, Nguyen (Vítek), Milan a exsparťan Pavel Roháč.

Zápas lépe začali domácí a brzy šli do dvoubrankového náskoku. Skóre otevřel Dvořák a chvíli po něm navýšili Földešim. Za hosty snížil Havlas. Během necelých deseti minut vsítil čistý hattrick Horáček a najednou to bylo 2:4 v neprospěch Sparty. Zvláště gól na 3:2 pro hosty byl ukázkový. Do poločasu se již výsledek nezměnil a Rozvadovští šli do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Oprava silničního mostku omezuje dopravu u Plané. Provoz na dálničním přivaděči je od pátku řízen kyvadlově semafory.
Řidiče čekají komplikace, u Plané opravují mosty

Ve druhé půli se hrálo chvíli opatrně, uprostřed půle. Potom dvakrát zaúřadoval Földeši a bylo srovnáno. Obě branky padly z dorážek a po chybách a nedůrazu hostů. Petr Földeši si obdobně jako Horáček zkompletoval hattrick. Vítězný gól měl na kopačce Houda, ani pokus Dvořáka neměl brankový efekt. Přípravný zápas odřídil s přehledem rozhodčí Pavol Ďugel.

Sparta Dlouhý Újezd – TJ Rozvadov 4:4

Poločas: 2:4. Branky: 8. Dvořák, 11., 60., 72. Földeši – 24. Havlas, 26., 30., 34. Horáček. Rozhodčí: Ďugel. Hráno bez karet. Diváci: 30.

Sparta: Kopolovič – Stoklasa, L. Zeman, Synek, M. Havel, Houda, Vrba, Dvořák, L. Gitta, Földeši, Braun. Střídali Dravecký, Kulíř, R. Bučan. Trenér Václav Zeman.

Rozvadov: Rychna – Bronec, Roháč, J. Viterna, Hutta, Janda, Horáček, Hána, Havlas, Milan, Nguyen (Vítek). Střídal Křehlík. Trenér Martin Bronec.

Stanislav Sýkora