Fotbalová 1. B třída skupiny A je „našlapaná" a Tachovsko v ní má pět týmů. Ve druhém kole využila  mužstva Přimdy, Tachova B,  Chodové Plané domácího prostředí a zvítězila. Stříbrský Baník na vlastním trávníku remizoval a Dlouhý Újezd přivezl bod z Mrákova.

Ladislav Buday, trenér Sj. Chodová Planá: „Utkání začalo našim náporem. Hráli jsme rychlý kombinační fotbal se spoustou neproměněných šancí. Do 16. minuty jich bylo pět. Soupeř nás potrestal v 17. minutě.  Druhý poločas jsme začali velmi rozpačitě a přenechali soupeři aktivitu, ten toho ale nevyužil. Poté jsme Meclov kombinační hrou přehrávali, ale opět bez zakončení. Vyrovnání přišlo v 71. minutě, po kombinační akci zakončoval do prázdné  branky David Hanko.  Pak měl ale soupeř výhodu penalty, ale netrefil ani bránu. V 81. minutě, opět po pěkné akci, zakončoval Lukáš Radil. Vítězství bylo zasloužené, ale hodně vydřené. Hráče chválím za obrovskou bojovnost a i přes nepříznivý stav dovedli utkání do vítězného konce."

Radek Šedivý, trenér B. Stříbro: "Z naší strany byl povedenější první poločas, ale i v druhém jsme si vypracovali nespočet příležitostí, které kluci neproměnili. Jindra Jareš nedal v prvním penaltu, ale to se stane. Přesto jsme šli do vedení. Po přestávce jsme opustili od kombinační hry, přizpůsobili se soupeři a po jednom nakopnutém balonu inkasovali. Bohužel, už se nám nepodařilo kontrovat i když šance ještě byly." 

Alexander Hepfel, trenér FK Tachov B: „Jsem spokojený s předvedenou hrou i s výsledkem. Hrál se atraktivní útočný fotbal se spoustou šancí, který se musel divákům líbit. Šli jsme už ve druhé minutě do vedení a brzo přidali další dvě branky. Ještě do poločasu jsme inkasovali do šatny a měl jsem obavy, aby to hosty nenakoplo a zápas ještě nezdramatizovali. Dokázali jsme ve druhém poločase přidat branku na 4:1. To hráče uklidnilo a průběh zápasu už kontrolovali. Ještě bych dodal, a budu se opakovat, že děláme zbytečné chyby a nedokážeme využít mnoho brejkových situací."

Ludvík Jűthner, (ved. mužstva Sp. Dl. Újezd:  První poločas byl v naší režii, opět jsme ale neproměnili tutové šance a po chybě obrany zbytečně inkasovali. Ve druhé půli domácí hru vyrovnali i za cenu někdy až příliš tvrdých zákroků. Šance byly na obou stranách, při nichž nás podržel gólman Mrázek, který se podílel svým zákrokem i na vyhraném penaltovém rozstřelu. Mužstvu patří dík za předvedený výkon i vzhledem k tomu, že jsme zápas odehráli v nekompletní sestavě"

Sestavy a fakta

Slavoj Chod. Planá – ZD Meclov 2:1
Poločas: 0:1. Branky: Hanko, Radil – Obdržálek. Rozhodčí: Jonáš. ŽK: 1:3. Diváci: 110.
Slavoj: Petrželka – Černohorský (Benedikt), Kutička, Hanko, Plecitý – R. Soukup, Ovčačík, J. Pikl, Kunc (Kováč) – Chval, P. Pikl (Radil).

B. Stříbro–S. Postřekov 1:1 (PK 3:5)
Poločas: 1:0. Branky: Kohut – Vaněk. Špiral. ŽK: 1:0. Diváci: 180.
Baník: Kostelníček – Průša, Hřebík, Kertis, Hruška, Táborek, Jareš, Kohut, Petrlák, Bůžek, Pubrle. Střídal Florus.

FK Tachov B – Spartak Klenčí 5:3
Poločas: 3:1. Branky: Landrgott 2, Dvořák, Štrupl, Šindelář – Vl. Čech 2, Houdek. Rozhodčí: Ruda. ŽK: 3:1. Diváci: 111.
Tachov B: Kopolovič – Závorka, Mráz,  Pajer, Štrupl, Šindelář (70. Novák), Ruda (46. Jedlička), Hutta, (60. Kotva), Dvořák, M. Šácha, T. Landrgott (85. P. Morgenstein).

S. Mrákov–Sparta Dl. Újezd 1:1(PK 1:4)
Poločas: 1:1. Branky: 22. Mlynár – 21. Bydžovský. Rozhodčí: Koura. ŽK: 3:2. Diváci: 140. 
Sparta: D. Mrázek – Stoklasa, Havel, Zeman, Pernglan, Hána, Schweiner, Kochta, R. Bučan, Bydžovský, Zušťák (85. O. Bučan mladší).

Tatran Přimda – Sj. Koloveč B 3:1
Poločas: 2:0. Branky: Štec 3 – Rejtar. Rozhodčí: Orlík. ŽK: 2:1. Diváci: 40. 
Tatran: Bobčík – Sopko, Opava, Jan Hečko (46. P. Andrle), Stec, Karásek, Krýsl, Chmiel (70. Petráška), Jaroslav Hečko, Demali (75. Tkáč), Malý.