Los nováčku krajského přeboru Plzeňského kraje, TJ Rozvadov, byl nemilosrdný. K západním hranicím přijel v úvodním kole vítěz posledních dvou ročníků soutěže, Slavoj Koloveč, který má divizní parametry. Domácí sehráli s favoritem dobrý poločas, ale po přestávce už hosté jasně dominovali. Slavoj trestal chyby soupeře a výsledek 0:4 byl pro domácí až příliš krutý. Hosty totiž několika zákroky při šancích či střelách Rozvadova podržel gólman Fillinger.

Od úvodních minut působili Kolovečtí sebevědomě a domácí se dostávali do zápasu pomaleji. Ve 12. minutě přišel první klíčový okamžik zápasu, kdy unikl po straně T. Došek a před brankou našel důrazného Pavlíka – 0:1. Dvě minuty na to se na druhé straně dostal ke střele Janoušek, ale míč neumístil mezi tyče. Své umění prokázal gólman hostů v 17. minutě, kdy vytěsnil přesnou střelu Malého na rohový kop. Po něm pak střílel nepřesně Viterna.

Domácí se stále více tlačili do útoku, měli i územní převahu, ale Slavoj hrozil rychlými protiútoky. Po jednom z nich musel zasáhnout po zakončení Lucáka gólman Pták. O minutu později byl ve výborné příležitosti T. Došek, stav se neměnil. Na druhé straně promarnil příležitost Žemlička. Snaha domácích o vyrovnání byla evidentní, ale zradila je koncovka. Dvakrát Janoušek, jednou Žemlička a ani Čížek úspěšní nebyli. Z ojedinělého protiútoku zahrozil L. Došek, ale také on nemířil přesně. Závěr poločasu patřil hostům, kteří několikrát „zatopili" před brankou Rozvadova.

Ve 39. minutě se ocitl ve velké příležitosti Pavlík. Střelu L. Doška zablokoval Hobza. Ve 32. minutě ztratil na hranici vlastní šestnáctky míč Malý a obrana odvrátila na rohový kop. Po jeho zahrání šel do hlavičkového souboje rozvadovský Čížek s T. Doškem a míč skončil za zády gólmana – 0:2. Přesto ještě v samém závěru poločasu domácí zahrozili Kabourkem, gólu zabránil Fillinger, Žemlička v jasné pozici netrefil míč a a hlavičku Žemličky zneškodnil výborný brankář Kolovče.

Příznivci Rozvadova si přáli po změně stran kontaktní branku, ale domácí se nemohli dostat do koncovky. Až v 54. minutě hlavičkoval Čížek nad branku, nepřesně střílel i Janoušek. V 54. minutě podržel domácí gólman Pták, který zneškodnil tutovku Černohorského. Na opačné straně hřiště se opět neprosadil Čížek. Následně přišly chvíle mladíků Slavoje. Nejdříve dvakrát po sobě Pavlík vyzkoušel pozornost domácího brankáře, ale v 61. minutě už byl Pták krátký na přesnou střelu Lucáka zpoza šestnáctky – 0:3. O minutu později mohl snížit Bronec, ale ani on neměl přesnou mušku. Koloveč už měla jasně navrch a Pták v brance Rozvadova sváděl souboje s Pavlíkem a Lucákem. Pokusy Janouška a Malého čestnou branku nepřinesly. V nastaveném času ztratil míč střídající Mráček a Slavoj dal Kadlecem konečnou podobu výsledku – 0:4.

Rozvadov: Pták - Viterna, Kabourek, Bronec, Slowik, Hobza, Malý, Janoušek, Žemlička, Hutta, Čížek. Střídali Karban a Mráček.