Další mistrovské utkání 1. A třídy sehráli fotbalisté Slavoje Chodová Planá na domácím trávníku se Startem Luby. V divácky atraktivním utkání domácí vedli 2:0, ale hosté nejen vyrovnali, ale v závěru strhli vítězství na svou stranu.

Od úvodních minut se hrál otevřený fotbal s dramatickými okamžiky před oběma brankami. Příležitostí bylo dost, obě mužstva trefila konstrukci branky. Příznivci si museli na první branku počkat až do 36. minuty, kdy se trefil domácí kanonýr Chval. Velkou zásluhu na poločasovém vedení Slavoje měl i jeho gólman Petrželka, jenž několikrát vychytal lubské borce.

Neuběhlo ani pět minut ve druhém poločasu a Ovčačík poslal domácí do dvoubrankového vedení. Po hodině hry ale musel pro zranění opustit hřiště střední obránce Abramčuk a jeho absence byla na hřišti znát. Hosté záhy snížili na 2:1 a po deseti minutách srovnali. Osm minut před koncem utkání otočili výsledek a výhru si pohlídali.

„Hrál se zatím nejlepší fotbal od doby co vedu Slavoj. Kluci opět makali, bojovali, ale klíčový okamžik přišel po odstoupení Jirky Abramčuka. Museli jsme „překopat" celou sestavu a jak se později ukázalo, mělo to na vývoj utkání velký vliv. Zatímco v prvním poločasu nás podržel Karel Petrželka, ve druhém čaroval gólman Lubů. Nejlepším hráčem na „place" byl David Hanko. Je škoda, že jsme nebodovali, ale nenechá se nic dělat," řekl k utkání trenér Slavoje Saša Suk.

Sj. Chodová Planá – St. Luby 2:3
Poločas: 1:0. Branky: Chval, Ovčačík – Švátora 2, Cole. Rozhodčí: Duda. ŽK: 3:3. Diváci: 100.

Slavoj: Petrželka – Marek, Abramčuk, Ryška, Kutička, Ovčačík, Drahorád, Soukup, Plecitý, Hanko, Chval. Střídali Radil a Benedikt.