V dalším kole 1. A třídy zajížděl nováček 1. A třídy, Slavoj Chodová Planá, do Křimic. Náš zástupce měl blízko k bodovému zisku, ale to by musel proměňovat vypracované příležitosti. B. Soukup jich sám neproměnil pět a i proto se mohli domácí radovali z výhry 2:1.

Slavoj nezačal vůbec špatně a patřilo mu prvních dvacet minut utkání. Po hříchu ale nedokázal svou převahu využít ke vstřelení branky. S přibývajícím časem se začali stále více prosazovat domácí a ve 33. minutě se do listiny střelců zapsal Kučera. Slavoj tak, místo aby vedl, tak prohrával a doplatil na neproměňování šancí. Do přestávky už se stav nezměnil.

Ve druhém poločasu byl nováček zkušenějším domácím více než vyrovnaným soupeřem, ovšem na rozdíl od svého soupeře nedokázal skórovat. Vyrovnání měli na kopačce znovu B. Soukup i Ovčačík, ale branka padla na druhé straně. V 70. minutě zvýšil na 2:0 Klement. Slavoj ještě utkání zdramatizoval v 83. minutě, kdy se trefil Chval, ale to bylo vše. Křimičtí těsné vedení uhájili.

„Pokud nebudeme proměňovat ani ty nejvyloženější příležitosti, tak nemůžeme vyhrávat. Herně už to bylo oproti minulým zápasům lepší, ale trápí nás koncovka. B. Soukup měl do přestávky dvě a ve druhém poločasu tři šance. Pak se opět naplnilo pořekadlo, „nedáš, dostaneš. V našem případě dvakrát," řekl k utkání vedoucí mužstva Slavoje Milan Brůžek.

S. Křimice – Sj. Chod. Planá 2:1
Poločas: 1:0. Branky: Klement, Kučera – Chval. Rozhodčí: Plzák. ŽK: 4:1. Diváci: 100.

Slavoj: Petrželka – Kutička (40. Benedikt), Kysela, R. Soukup, Černohorský, Ovčačík, B. Soukup, Chval, Abramčuk, Hanko.