Do úvodního kola jarní části fotbalové 1. B třídy se zapojily všechny čtyři týmy z Tachovska. Nejvíce spokojeni byli jistě příznivci přimdského Tatranu, který zvítězil v Milavči.

Bez bodu zůstala jen Sparta Dlouhý Újezd, která ve Kdyni doplatila na neproměňování příležitostí. Stříbrský Baník přivezl dva body z Města Touškova a J. Bezdružice vybojovala s lídrem soutěže bod.

Jak viděli zápasy trenéři a bafuňáři klubů z Tachovska.

Jan Sopko, trenér T. Přimda: „Za stavu 2:0 pro nás jsme si dvacet minut před koncem zápasu dali vlastní branku a zvedli již téměř rezignujícímu soupeři sebevědomí. Udělali jsme nějaké přesuny v sestavě, které se nám moc nepodařily. Domácí během pěti minut dvěma góly otočili výsledek, obě střely byly opět tečované našimi hráči. Když nás pak rozhodčí po druhé žluté poslal do deseti, nevypadalo to dobře. Vrátili jsme se k původnímu rozestavení a naštěstí střelecky velmi disponovaný Martin Stec dokázal vyrovnat. Už jsme se smiřovali s nešťastnou remízou, když v poslední minutě „Lukáš" Nguyen vystihl nepovedenou malou domů a vstřelil vítězný gól. Kluci si výhru určitě zasloužili, vstřelili vlastně všech sedm gólů.

Další ohlasy a fakta k utkáním najdete ve středečním vydání Tachovského deníku.