V okresním derby ve fotbalové 1. B třídě se utkal druhý tým s posledním, ale na hřišti to nebylo znát. Borský celek ale doplatil na chyby v obraně a žalostnou koncovku. V ní byla Sparta Dlouhý Újezd úspěšnější a zaslouženě tak zvítězila 3:1.

Hosté byli v úvodu utkání častěji na polovině Sparty, ovšem střeleckou příležitost si nevypracovali. Po čtvrhodině hry přišla fatální chyba borské obrany a Šašek ji potrestal – 1:0. Inkasovaná branka sokolíky přibrzdila v aktivitě a v dalších minutách se hrálo mezi šestnáctkami. Za zmíku stojí jen hlavičkové pokusy Tůši na domácí a Drozdy na straně hostů. Sparta se prosadila podruhé ve 27. minutě, kdy Šašek našel Zemana – 2:0. Poté hra upadla do podprůměru a vzrušení přinesla až 36. minuta, kdy se „pošťuchovali“ borský Janků a domácí Zeman. Rozhodčí vše vyřešil důraznou domluvou. Extempore hráče obou týmů zdravě nabudilo a hrál začala mít spád a vzruch. Ve 37. minutě vyslal bombu Andrle a gólman Haník jen sledoval dráhu míče, který skončil těsně vedle. Ve 40. minutě šel borský gólman „do tmy“ a střídající Kotrc hlavou zvýšil na 3:0. Tentýž hráč další obrovskou šanci zahodil. V závěru poločasu mířil Drozda z trestného kopu nad branku. V úvodu druhého poločasu mohlo být pro Bor ještě hůře, ovšem závar před svoji brankou přežil bez úhony. Tůša a ani Zeman změť těl neprostřelili. Hosté poslali po přestávce do hry trojici J. Blažek, P. Blažek a M. Vaňous, která začala zlobit. V 58. minutě musel ještě prokázat své kvality při střelách Houdy a Stoklasy borský gólman a pak už se hrálo v režii hostů. V 72. minutě sám před gólmanem trefil M. Vaňous jen tyč, následné dorážky J. a P. Blažka byly zblokované domácí obranou. Sám před Haníkem byl P. Blažek, nedal. V 84. minutě byl v šestnáctce přidržen Bláha a Drozda penaltu proměnil – 3:1. Proč je Bor poslední dokumentoval v 90. minutě P. Blažek, který sám před Haníkem loženku neproměnil.

Sparta Dl. Újezd – Sokol Bor 3:1. Poločas: 3:0. Branky: 15. Šašek, 27. Zeman, 40. Kotrc – 84. Drozda (PK). Rozhodčí: Hlavsa. ŽK: 0:2. Diváků: 100. DL. ÚJEZD: Haník – Šašek, Stoklasa, Houda, Gabčo, Bydžovský, Zeman, Kozák, Žemlička, Veleta, Tůša. Střídali Sobotík, Kotrc a Holc. BOR: Touš – J. Zeman, L. Zeman, Pajer, P. Zeman, Janků, Bláha, Drozda, Krivda, Andrle, Jutka. Střídali J. Blažek, P. Blažek a M. Vaňous.