Po nerozhodném poločase 1:1 skončil mač stejným výsledkem a je jen otázkou, zda- li bude stačit v konečném účtování na cestě do 1.Atřídy. Sparťané začali odvážně a hned v úvodní minutě museli domácí odvracet centr J. Švábka na roh. Po něm pálil dobře hrající kapitán Zeman. Míč se štěstím lapil brankář Čermák. V 6. minutě střílel Eidelpe , který byl zapsát na lavičku, ale nastoupil v základě, levačkou těsně vedle. Potom musel řešit akci domácích brankář B. Marek, s lehkou střelou si však poradil bez námahy.

Ještě jednou ho vyzkoušeli domácí, z dálky pálil Tisot. Ve 13. minutě zaváhala obrana Sparty a P. Šmejkal dostal Slavoj do ´laciného´ vedení 1:0. Potom Sparta přestala hrát a domácí získali menší územní převahu. S tou přišly zákonitě šance domácích. Naštěstí bez brankového efektu. V 23. minutě sparťané vyrovnali Jakubem Bukvou, ale pomezní Vondra měl praporek nahoře (ofsajd?). Okolo třicáté minuty se ´´uvedl´ pro změnu hlavní arbitr Harmady. Jeho verdikty vyvolaly zbytečnou nervozitu u hráčů obou týmů.

Ve 32. minutě střílel Zeman, jeho dělovku s námahou odvrátili beci do bezpečí.Ochvíli na to domácí Dušek střílel z trestného kopu do rukou Marka. Šest minut před půlí Pleizner ´opil rohlíkem´ Matějku, ale zákrok brankáře Sparty zabránil nejhoršímu. Ve 42. se zrodil snad nejhezčí fotbalový okamžik utkání. Sňozík zahrával zprava tresný kop. Jeho perfektně kopnutý míč, ještě bravurněji vyškrábl domácí Čermák na roh. Minutu poté zazmatkoval i Stod. Včas neodkopl balon a střelu Zemana tečoval jeden z obránců do vlastní sítě 1:1. Nepochopitelný zkrat si vybral v samotném závěru rozhodčí Harmady. Běžela poslední minuta první půle a on zastavil akci Sparty na polovici hřiště.

Druhá půle začala opatrně z obou stran. Podepsalo se na tom určitě i počasí. V 59. minutě mohl rozhodnout Eidelpes. Sám na malém vápně váhal jak dostat míč do branky, až mu ho obránce Slavoje odkopl. Vzápětí Jakub Bukva z šesti metrů střílel slabě do rukou Čermáka. Stoklasa se ´ukličkoval´ místo toho aby vystřelil nebo přihrál spoluhráči. Na druhé straně měli domácí dvě slibné šance, ale B. Marek byl na místě. V 75. minutě ´nechtěl vidět´ Harmady faul na Zemana. Poté zase pískal faul hlavičkujícího Eidelpese. V 81. zahrála Sparta akci po ose Eidelpes, Stoklasa, Zeman, ale posledně jmenovaný si neodpustil kličku navíc. Stodvacet vteřin poté zatrnulo lavičce Sparty. Aktivní Pleizner nastřelil tyč sparťanské branky. Rozhodčí: Harmady - Vondra, Špindlerová Diváci: 150 Branky: 13. P.Šmejkal - vlastní. ŽK: 2:5. DL. ÚJEZD: B. Marek- Sňozík, Stoklasa, Matějka, J. Švábek, Zeman, L. Marek, Jan Bukva, Veleta (60. Tribula), Eidelpes, Jakub Bukva.