Mladší i starší žáky vedli v krajském přeboru trenéři Erich Hruška a Karel Ticháček. „Vzhledem k zápasové docházce kluků považuji osmé místo mladších žáků a deváté místo starších žáků za odpovídající. Často se mi stalo, že jsem na poslední chvíli sháněl žáky na zápas, ale bylo mi řečeno, že jedou s rodiči nakupovat či k babičce. Na trénincích v týdnu byla účast dobrá, protože je samozřejmě pro rodiče jednoduché dát dítě na starost trenérům s vědomím, že je o ně postaráno. Děti dělají, co je baví, a rodiče mohou být bez starosti,“ nebál se pustit i do kritiky trenér Erich Hruška.

Dorost se pod vedením Jaroslava Patočky zúčastnil krajské soutěže skupiny „B“, kde si vedl úspěšně, když obsadil třetí místo se skóre 83:42 a může se pyšnit druhým nejmenším počtem obdržených branek.

„Umístění je určitě pěkné, myslím si, že jsme mohli pomýšlet i výš. Ukázalo se, že jsou zde kluci, jako je Bednář nebo Hřebík, kteří, ač věkem patří stále ještě do dorostu, se dokáží prosadit a zajistit si místo v sestavě A týmu. Po této sezoně skončí několik hráčů a projeví se věkově slabší ročníky, kdy nebude dostatek dorostenců. Nicméně věřím, že se tým podaří doplnit a odcházející kluci najdou místo v sestavách mužů,“ vyslovil přání trenér dorostu Jaroslav Patočka.

B tým Baníku Stříbro vedl v uplynulé sezóně Jan Lešák. Ačkoliv to na podzim vypadalo, že stříbrská rezerva chce postoupit, protože dlouho vedla s náskokem II. třídu, po jarní části nakonec skončila v polovině tabulky na 7. místě.

„Důvod byl jednoduchý. Po podzimu skončili někteří hráči v A týmu, a tak jsme museli „áčko“ doplnit hráči z rezervy, což se projevilo nejen na úzkém kádru, ale samozřejmě i na výsledcích,“ stručně zhodnotil situaci Jan Lešák.

Senioři Baníku hrají okresní přebor pod vedením Milana Zemana. Sezona nevyšla dle jejich představ, když senioři skončili na 9. místě s nejmenším počtem vstřelených a druhým nejvyšším počtem obdržených branek.

Karel Lukeš