Fotbalisté FK Tachov zakončí divizní sezonu zápasem s FC MAS Táborsko B na jeho hřišti. Utkání se hraje v sobotu od 10.30 hodin a Tachované by rádi zakončili sezonu vítězstvím.

Tachov tímto zápasem završí jednu z nejúspěšnějších sezon v divizi. Před tímto utkáním už má jisté třetí místo, přesto by nechtěli svěřenci trenéra Zdeňka Slowika odjíždět ze Sezimova Ústí s prázdnou. „Rádi bychom napravili „výpadek" v utkání s Chebem. Já osobně bych nechtěl končit ročník a vlastně působení u týmu dvěma prohrami, to opravdu ne," pravil tachovský kouč, pro kterého to bude poslední zápas, v Tachov mu končí smlouva.

„S klukama jsem v týdnu mluvil o posledním utkání, jsou odhodláni napravit si u svých příznivců reputaci, zápas s Chebem už je pryč a oni si nechtějí ani pokazit večerní rozlučku nějakým špatným výsledkem i výkonem," poznamenal Slowik. Podle jeho slov by v tomto utkání měli dostat větší prostor hráči z lavičky, ale současný stav mu moc možností nedává. „Zraněni jsou Martin Dvořák a Honza Viterna. Pracovní povinnosti mají Foldeši i Lukáš Hudec, ale ten by snad měl s námi odjet. Přes to věřím, že kluci předvedou kvalitní výkon a přivezeme dobrý výsledek," dodal Slowik.

Utkání Táborsko B – Tachov se hraje od 10.30 hodin a řídí ho Fojtík.