Vedoucí tým divizní soutěže, FK Tachov, ztratil v desátém kole divize bod. Na hřišti Zličína remizoval 1:1 a v penaltové loterii rozhodl o výhře hostů 4:3 výborný Houdek, jenž chytil tři.

S nerovným terénem se lépe vypořádali domácí borci, ale v desáté minutě centroval Stružka a nabíhající Hudec trefil břevno. V dalších minutách to byl oboustranně boj hlavně s terénem bez vážnějších situací před oběma brankami. V 33. minutě střílel Šácha z trestného kopu vedle a pak měl dvě slibné příležitosti Dvořák. Nejdříve v dobré pozici netrefil míč dobře hlavou a následně neskončil v síti ani jeho pokus nohou. Domácí měli v prvním poločasu jedinou příležitost a to když v 38. minutě vyslal dělovku Březina, ale Houdek byl pozorný.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. V 48. minutě T. Březina obešel Tušla a jeho přihrávka před prázdnou branku nenašla adresáta. Vedoucí gól padl do sítě Zličína. Habart nacentroval do šestnáctky, míč vyrazil gólman k nohám Dvořáka a ten ho poslal do sítě – 0:1. V dalších minutách hosté drželi nejtěsnější vedení, ale dopředu se jim nedařilo.

Domácí se dočkali vyrovnání v 80. minutě, kdy se po centru ve vzduchu prosadil Adam – 1:1. V závěru se Tachov ještě snažil strhnout vedení na svou stranu, ovšem Knakal v 87. minutě po centru Viterny hlavičkoval vedle. V nastaveném čase po závaru v šestnáctce se dostal odražený míč k Viternovi, ale skóre se neměnilo.
Penalty nezačali hosté nejlépe, Šácha nedal, vzápětí Houdek domácím chytil, za hosty pak proměnili Tušl, Knakal, Sadílek a v páté sérii Kovařík nedal. Domácí měli „mečbol", ale Houdek se vyznamenal. Tachovský gólman byl úspěšný i v šesté sérii.

„Ztratili jsme bod," byla první slova trenéra FK Tachov Zdeňka Michálka. „Hrálo se na nerovném hřišti, fotbal byl více o bojovnosti než o fotbalovém umění. Přesto jsme měli být proti domácím úspěšnější. My ale zahráli špatně a někteří hráči mě doslova zklamali. Nedokázali jsme si vypracovat kloudnou příležitost, hrozili jen ze standardních situací a to bylo hodně málo. Zličín byl hratelný soupeř a přesto, že máme nakonec dva body, nemohu být spokojený. Ten zápas jsme měli zvládnout lépe," neskrýval zklamání Michálek.