Hosté drželi až do 69. minuty bezbrankový stav. Vedoucí branku vstřelil Opava. „Jsem rád, že to tam padlo. Je jedno, kdo góly dal, hlavně, že jsme vyhráli,“ byl spokojený Pavel Opava. První zápas sehrál po dlouhé době v dresu FK Dalibor Chada. „Bylo to z naší strany ze začátku hodně nervózní. I když se nedařilo podle našich představ, tak jsme to zvládli bojovností. Nešli nám přihrávky, nedařilo se v koncovce. Za první poločas jsme pořádně nevystřelili, akorát jedno břevno. Spokojenost je hlavně s body.

Myslím si, že výkon nebyl optimální. Věřím ale, že bude stoupat. Potřebujeme se sehrát,“ viděla utkání posila. Přestože se mu v úvodu zápasu nedařilo, jak by si představoval, tak se nakonec stal hrdinou utkání. Řeč je o střelci dvou branek Jaroslavu Malém. „Z naší strany to bylo hodně nervózní. Já jsem měl slibné příležitosti, ovšem řešil jsem je špatně. Nervozita byla veliká,“ sypala si popel na hlavu další nová akvizice Tachovanů. „Přišlo dost lidí. Čekali od nás výhru. My je rozhodně nechtěli zklamat. Pomohla nám vedoucí branka.

Pak se už i mě hrálo uvolněněji a podařilo se mi dvakrát skórovat,“ popsal rozhodující momenty utkání tachovský útočník. „Jsem rád, že jsem přispěl k výhře, ale je jedno, komu to tam bude padat. Hlavně, když budemem vyhrávat,“ pravil závěrem spokojený Malý. V kabině po utkání si tak mohl se svými spoluhráči ´zapět´ vítězný chorál.