Hráči FK Tachov mají nabitý týden. Po sobotní výhře se Sušicí 2:0 je už ve středu od 17.00 hodin čeká zápas druhého kola Poháru České pošty proti druholigovému mužstvu FC MAS Táborsko. V sobotu další divizní zápas, kdy Tachované cestují na jih Čech do Českého Krumlova.

Fotbaloví příznivci se mohou těšit na konfrontaci divizního a ligového týmu. Táborsko do posledního kola bojovalo o postup do Synot ligy. Hvězdou týmu je Jan Šimák a na trávník vyběhnou další známí ligoví fotbalisté. Trenér FK Tachov Zdeněk Michálek má pro tento duel, až na zraněného Knakala, k dispozici kompletní kádr.

„Když přijede takový soupeř, vždy je to pro pořádající klub svátek. Táborsko je v utkání jasným favoritem, ale my předem nic nevzdáváme. Uvidíme jaký bude průběh, chceme předvést co nejlepší výkon a soupeře potrápit," poznamenal k pohárovému utkání tachovský lodivod.
Táborsko v národní lize na výhru stále čeká, když vybojovalo tři remízy, vždy 1:1 a to v Sokolově, s Varnsdorfem a ve Frýdku -Místku.

„My určitě dáme větší prostor hráčům, kteří zatím seděli na lavičce, ale mají svou kvalitu. Jak už jsem řekl, chceme se „poprat" o dobrý výsledek. Může se stát leccos, ale na druhé straně jsme si vědomi velkých kvalit soupeře," dodal Michálek.