Na domácím halovém turnaji se družstvo starší přípravky FK Tachov umístilo na nepopulárním čtvrtém místě. V Praze – Říčanech si „udělali" reparát, když v silné obsazeném turnaji skončili Tachované druzí.

Klání se zúčastnilo osm družstev, která byla rozdělená do dvou skupin. „Kluci první zápas v základní skupině s družstvem Čechie Smíchov odehráli velmi dobře. Soupeře prakticky nepustili na naší polovinu a nechali ho prakticky vystřelit na naší branku jen jednou," chválil své svěřence trenér přípravel FK Tachov Luboš Pernglau.

Po vydařeném utkání přišlo uspokojení a to se mladým Tachovanům vymstilo v utkání z FK Brandýs – Boleslav. „Soupeře jsme podcenili. Hned v úvodu nám Brandýs vstřelil dva góly a my i přes velký tlak nedokázali skóre otočit," komentoval nevydařený duel kouč.

Do třetího zápasu nastoupil FK Tachov proti ABC Bráník opět s velkým nasazením a bojovností. Odměnou jim bylo vítězství 3:0.
Ze základní skupiny tak FK postoupil z prvního místa do semifinále, kde narazil na tým z Xaverova a porazil jej v dramatickém utkání 1:0.

„Do finále se společně s námi probojoval tým SK Slavia Jesenice. Troufnu si říci, že i v tomto zápase jsme byli lepším týmem, ale soupeř z minima šancí vytěžil maximum. Nám tentokrát štěstí příliš nepřálo a zápas jsme prohráli 1:2," řekl k finálovému utkání tachovský trenér. „S celkovým druhým místem jsem však velmi spokojený. Konkurence byla velká a naši hráči podali velmi bojovný výkon. Technicky a herně jsme místní mužstva převyšovali, což je věc, která mě především potěšila. Chlapce za předvedený výkon v turnaji velmi chválím," dodal spokojený Pernglau.

Výsledky: FK Tachov – Č. Smíchov 3:0 (Pernglau, Junek, Plincelner);- FK Brandýs – Boleslav 0:2;- ABC Braník 3:0 (Pernglau, Všetička, Plincelner).

Semifinále: FK Tachov – SC Xaverov 1:0 ( Langr). Finále: FK Tachov – SK Sl. Jesenice 1:2 ( Plincelner).

Pořadí: 1. SK Slavia Jesenice, 2. FK Tachov, 3. ABC Braník, 4. SC Xaverov, 5. FK Brandýs-Boleslav, 6. Čechie Smíchov, 7. FK Řeporyje, 8. Slovan Bohnice.

Tachov: Lazorka – Pernglau, Junek, Plincelner, Zajíček, Vrba, Široký, Langr, T. Všetička.